Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Górnik FC Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers:
Górnik FC le tigri di monpracen
532 Tactiek max2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 59.2
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


2e minuut.
Stachyra passt de bal met de wreef. Courtin is nu in balbezit. Visconde de Taunay maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Visconde de Taunay naar de kleedkamers voor een vroege douche.

7e minuut.
Sánchez Griñón controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bortoń maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cisneros kopt de bal weg. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sagres passt de bal in één keer door. Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin speelt de bal door. Cisneros heeft problemen om de bal te vangen. Cisneros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Comuzzo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wadenbrandt neemt de hoekschop. Comuzzo is nu in balbezit. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Zeppo speelt de bal door. Burlacu heeft problemen om de bal te vangen. Zeppo probeert naar een medespeler te passen. Cisneros heeft problemen om de bal te vangen. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Courtin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra passt de bal zonder na te denken. Cisneros is nu in balbezit. Cisneros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zeppo controleert de bal met de borst. Burlacu probeert naar een medespeler te passen. Wadenbrandt probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Filozof geeft de bal voor. Klungelig pakt Courtin de bal. Courtin passt de bal in één keer door. Cisneros rent richting de bal. Cisneros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gombrowicz rent richting de bal. Comuzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - le tigri di monpracen 1:0

25e minuut.
Stachyra met een sublieme pass. Cisneros is nu in balbezit. Lesz probeert naar een medespeler te passen. Cisneros rent richting de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Wadenbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Wadenbrandt passt de bal zonder na te denken. Comuzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Comuzzo haalt uit met een fantastische trap. van Emmerik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - le tigri di monpracen 2:0

30e minuut.
Siadek geeft een hoge lob. Courtin is nu in balbezit. Courtin passt de bal in één keer door. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra schiet op doel. Jachymczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cisneros de bal. Cisneros haalt uit met een fantastische trap. Jachymczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - le tigri di monpracen 2:1

37e minuut.
Wadenbrandt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sagres rent richting de bal. Sagres passt de bal in één keer door. Stachyra rent richting de bal. Stachyra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jachymczyk trapt de bal weg. Courtin probeert de bal aan de voet te houden. Wadenbrandt met een sublieme pass. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo schiet op doel. van Emmerik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Courtin rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Courtin met een snelle inworp. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 46%, le tigri di monpracen 54%.
Górnik FC - le tigri di monpracen 2:1

47e minuut.
Fesquet geeft een hoge lob. Inworp. Lesz met een snelle inworp. Cisneros bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisneros schiet op doel. Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fesquet heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Courtin rent richting de bal. Courtin passt de bal zonder na te denken. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik FC - le tigri di monpracen 2:2

50e minuut.
Diamandi geeft een lange en hoge pass. Stachyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Filozof begaat een overtreding. Filozof krijgt een gele kaart. Stachyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sagres zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cisneros rent richting de bal. Cisneros draait met de bal, schiet en ... Jachymczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Zeppo passt de bal met de wreef. Berrettoni is nu in balbezit. Cisneros verovert de bal door een tackle van achteren. Cisneros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - le tigri di monpracen 2:3

57e minuut.
Siadek bereikt de bal nog maar net als eerste. Siadek met een sublieme pass. Ahmetaj probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik FC - le tigri di monpracen 3:3

59e minuut.
Berrettoni rent richting de bal. Cisneros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berrettoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Fesquet met een snel genomen vrije trap. Sánchez Griñón is nu in balbezit. Sánchez Griñón draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
van Emmerik met een harde bal richting middenveld. Burlacu kopt de bal weg. Gaspoz heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Griñón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Griñón schiet op doel. van Emmerik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Emmerik probeert naar een medespeler te passen. Wadenbrandt kopt de bal weg. Zeppo speelt de bal door. Stachyra rent richting de bal. Stachyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Wadenbrandt passt de bal met de wreef. Burlacu rent richting de bal. Burlacu geeft een hoge lob. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo draait met de bal, schiet en ... van Emmerik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Courtin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtin passt de bal zonder na te denken. Stachyra is nu in balbezit. Stachyra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - le tigri di monpracen 3:4

79e minuut.
Siadek verovert de bal door een tackle van achteren. Siadek geeft een hoge lob. Sánchez Griñón probeert de bal met de borst te controleren. Sánchez Griñón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik FC - le tigri di monpracen 4:4

82e minuut.
Cisneros probeert de bal met de borst te controleren. Fesquet rent richting de bal. Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bortoń geeft een lange en hoge pass. Berrettoni kopt de bal weg. Ahmetaj geeft de bal voor. Comuzzo rent richting de bal. Comuzzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik FC - le tigri di monpracen 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik FC 49%, le tigri di monpracen 51%.
Górnik FC - le tigri di monpracen 5:4