Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Lligallos F.C. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1517
Lligallos F.C. butifarras team
442 meua Tactiek BUTI
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.7 gemiddelde waardering 52.4
redelijk Schieten uitstekend
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Glasmanis probeert naar een medespeler te passen. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann geeft een lange en hoge pass. Calleja probeert de bal aan de voet te houden. Magro krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Pruna trapt de bal weg van het doel. Aroca kopt de bal weg. Maneiro rent richting de bal. Maneiro schiet op doel. Hofmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Garcia rent richting de bal. Garcia geeft een lange en hoge pass. Daar is Grzymała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Hammel verovert de bal door een tackle van achteren. Hammel geeft een lange en hoge pass. Glasmanis kopt de bal weg. Giesemann is nu in balbezit. Giesemann geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aroca is nu in balbezit. Aroca geeft een lange en hoge pass. Rzeźnik rent richting de bal. Toktemir onderschept slim de pass. Toktemir haalt uit met een fantastische trap. Hofmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Magro passt de bal met de wreef. Glasmanis is nu in balbezit. Glasmanis passt de bal in één keer door. Kluivert heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Iacomi passt de bal met de wreef. Malbaša geeft een hoge lob. Maneiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Maneiro draait met de bal, schiet en ... Hofmann werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Barth is nu in balbezit. Barth geeft de bal voor. Garcia kopt de bal weg. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Toktemir kan de bal niet met de borst controleren. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik geeft een hoge lob. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. Pruna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Glasmanis geeft een lange en hoge pass. Calleja probeert de bal met de borst te controleren. Magro rent richting de bal. Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - butifarras team 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 64%, butifarras team 36%.
Lligallos F.C. - butifarras team 0:1

47e minuut.
Hammel met een sublieme pass. Malbaša speelt de bal door. de la Oca bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert draait met de bal, schiet en ... Pruna bokst de bal weg.

51e minuut.
Rozrazil onderschept slim de pass. Rozrazil geeft een lange en hoge pass. Maneiro rent richting de bal. Maneiro schiet op doel. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Giesemann rent richting de bal. Giesemann geeft de bal voor. Grzymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Magro schiet op doel. Pruna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Garcia speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Hammel maakt een afschuwelijke overtreding. Hammel krijgt een gele kaart. Magro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kluivert wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - butifarras team 0:2

68e minuut.
Zincirkoparan geeft de bal voor. Grzymała kopt de bal weg. Daar is Rozrazil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Giesemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Giesemann geeft een lange en hoge pass. Grzymała heeft problemen om de bal te vangen. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluivert haalt uit met een fantastische trap. Pruna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garcia met de inworp. Kluivert bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Garcia is nu in balbezit. Garcia met een sublieme pass. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel. Pruna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - butifarras team 0:3

85e minuut.
Magro is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giesemann zal de hoekschop nemen. Magro maakt een snoekduik en kopt de bal. Pruna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lligallos F.C. - butifarras team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lligallos F.C. 72%, butifarras team 28%.
Lligallos F.C. - butifarras team 0:4