Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Dybala Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 452
Dybala Blue Tigers Napoli
442 Tactiek 433x
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 29.5
matig Schieten zwak
zwak Passen zwak
solide Verdedigen zwak


9e minuut.
Stanley passt de bal met de wreef. Márkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Márkus passt de bal in één keer door. Mergiu rent richting de bal. Mergiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paletti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rita de bal. Márkus maakt een afschuwelijke overtreding. Márkus krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Poellnitz probeert naar een medespeler te passen. Stanley is nu in balbezit. Poellnitz speelt de bal door. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Montalcini bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalcini passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zaramella de bal onder controle te krijgen. Mergiu is nu in balbezit. Mergiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bertelli geeft een hoge lob. Jaruga probeert de bal met de borst te controleren. Paletti rent richting de bal. Paletti draait met de bal, schiet en ... Musin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - Blue Tigers Napoli 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 56%, Blue Tigers Napoli 44%.
Dybala - Blue Tigers Napoli 1:0

48e minuut.
Ogg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paletti is nu in balbezit. Paletti geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Castagnoli verovert de bal door een tackle van achteren. Stanley onderschept slim de pass. Stanley probeert naar een medespeler te passen. Mergiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergiu schiet op doel. Frosi bokst de bal weg.

60e minuut.
Bajzát geeft de bal voor. Zaramella kopt de bal weg. Ustillani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paletti rent richting de bal. Paletti schiet op doel. Musin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - Blue Tigers Napoli 2:0

64e minuut.
Montalcini rent richting de bal. Calafiore probeert naar een medespeler te passen. Poellnitz rent richting de bal. Poellnitz draait met de bal, schiet en ... Frosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

81e minuut.
Calafiore geeft een hoge lob. Montalcini probeert de bal aan de voet te houden. Márkus onderschept slim de pass. Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - Blue Tigers Napoli 3:0

83e minuut.
Jaruga kopt de bal weg. Rita rent richting de bal. Rita passt de bal in één keer door. Paletti rent richting de bal. Paletti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Musin trapt de bal weg. Ustillani kopt de bal weg. Poellnitz controleert de bal met de borst. Poellnitz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Rita de bal. Rita geeft de bal voor. Klungelig pakt Bajzát de bal. Tuus rent richting de bal. Tuus schiet op doel. Musin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jaruga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - Blue Tigers Napoli 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 52%, Blue Tigers Napoli 48%.
Dybala - Blue Tigers Napoli 4:0