Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Koloseum
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2011
Watykan KrzychuTeam
5_3_2 Tactiek jazda
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.5 gemiddelde waardering 45.5
formidable Schieten solid
adequate Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Klimenta speelt de bal door. Rahić is nu in balbezit. Rahić passt de bal in één keer door. Dorożyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński draait met de bal, schiet en ... Yaranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Bonhomme bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero rent richting de bal. Bonhomme verovert de bal door een tackle van achteren. Bonhomme draait met de bal, schiet en ... Yaranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KrzychuTeam 1:0

37e minuut.
Rompek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł geeft een hoge lob. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonhomme onderschept slim de pass. Bonhomme schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. Yaranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonhomme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dorożyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KrzychuTeam 2:0

45e minuut.
Yaranga met een harde bal richting middenveld. Plawgo kopt de bal weg. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KrzychuTeam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 31%, KrzychuTeam 69%.
Watykan - KrzychuTeam 2:1

48e minuut.
Cubelos passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gallatin de bal. Gallatin passt de bal met de wreef. Bogieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogieł haalt uit met een fantastische trap. Yaranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Brown speelt de bal door. Migheria bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cubelos. Cubelos krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Yaranga probeert naar een medespeler te passen. Brown probeert de bal met de borst te controleren. Crnojević met een sublieme pass. Daar is Dorożyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorożyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Cordero passt de bal in één keer door. Daar is Gallatin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gallatin passt de bal met de wreef. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme haalt uit met een fantastische trap. Yaranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comănescu heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Brown bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallatin onderschept slim de pass. Gallatin probeert naar een medespeler te passen. Bonhomme is nu in balbezit. Bonhomme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Crnojević heeft problemen om de bal te vangen. Brown geeft de bal voor. Migheria is nu in balbezit. Migheria draait met de bal, schiet en ... Klimenta maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Watykan - KrzychuTeam 2:2

77e minuut.
Isnardi geeft een lange en hoge pass. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński passt de bal zonder na te denken. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme draait met de bal, schiet en ... Yaranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Isnardi geeft een lange en hoge pass. Dorożyński is nu in balbezit. Dorożyński probeert naar een medespeler te passen. Bonhomme rent richting de bal. Bonhomme schiet op doel. Yaranga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Migheria is nu in balbezit. Cubelos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Migheria raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiełczykowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Migheria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migheria draait met de bal, schiet en ... Klimenta bokst de bal weg.

89e minuut.
Rahić passt de bal met de wreef. Montwiłł bereikt de bal nog maar net als eerste. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watykan - KrzychuTeam 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watykan 38%, KrzychuTeam 62%.
Watykan - KrzychuTeam 2:3