Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Blazersi Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4976
Blazersi Małogoszcz United
moja Tactiek A.Fergusona 2
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 56.4
goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno passt de bal in één keer door. Acerra verovert de bal door een tackle van achteren. Karara heeft problemen om de bal te vangen. Karara schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Karara speelt de bal door. Daar is Bueno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kınıklı speelt de bal door. Bonk is nu in balbezit. Bonk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mironescu kopt de bal weg. Tuša bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuša probeert naar een medespeler te passen. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu draait met de bal, schiet en ... Erbez bokst de bal weg.

18e minuut.
Quillet met een sublieme pass. Daar is Bonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Clerck begaat een overtreding. De Clerck krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sarafian is nu in balbezit. Bondăreţ onderschept slim de pass. Bondăreţ met een sublieme pass. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 49%, Małogoszcz United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blazersi - Małogoszcz United 0:0

46e minuut.
Rycerz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
De Clerck met de inworp. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondăreţ passt de bal in één keer door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Karara geeft de bal voor. Bueno kopt de bal weg. Loponen rent richting de bal. Bonk verovert de bal door een tackle van achteren. Bonk draait met de bal, schiet en ... Rycerz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Karara speelt de bal door. Grego rent richting de bal. Quillet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quillet krijgt een gele kaart. Grego wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grego kan niet meer verder spelen. Topola komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bondăreţ kopt de bal weg. Mironescu rent richting de bal. Dules is nu in balbezit. Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Nagorniak komt het veld opgelopen. Chałas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Dules, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dules probeert naar een medespeler te passen. Bonk met een sublieme pass. Kınıklı is nu in balbezit. Kınıklı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 49%, Małogoszcz United 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blazersi - Małogoszcz United 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

100e minuut.
Karara is nu in balbezit. Karara speelt de bal door. Loponen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonk verovert de bal door een tackle van achteren. Bonk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 44%, Małogoszcz United 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Blazersi - Małogoszcz United 0:0

108e minuut.
Mironescu is nu in balbezit. Copos geeft de bal voor. Tuša rent richting de bal. Tuša geeft de bal voor. Mironescu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

118e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mironescu kan de bal niet met de borst controleren. Mironescu schiet op doel. Erbez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blazersi - Małogoszcz United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blazersi 61%, Małogoszcz United 39%.
Blazersi - Małogoszcz United 0:1