Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Delta United CanOnlyGetBetter
tactics 2.1 Tactiek 424
51% Balbezit 49%
28% Spel op eigen helft 72%
37 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 46.7
uitmuntend Schieten solide
formidabel Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Băboiescu speelt de bal door. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams passt de bal in één keer door. Malancu is nu in balbezit. Malancu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Xoşqayıbov speelt de bal door. Băboiescu is nu in balbezit. Băboiescu passt de bal zonder na te denken. Malancu is nu in balbezit. Malancu draait met de bal, schiet en ... Vékey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Băboiescu passt de bal met de wreef. Xoşqayıbov is nu in balbezit. Xoşqayıbov passt de bal met de wreef. Malancu is nu in balbezit. Malancu schiet op doel. Vékey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Rams is nu in balbezit. Rams draait met de bal, schiet en ... Vékey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 1:0

13e minuut.
Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan passt de bal met de wreef. Xoşqayıbov rent richting de bal. Xoşqayıbov geeft een hoge lob. Rams krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Xoşqayıbov passt de bal in één keer door. Modan is nu in balbezit. Modan geeft een hoge lob. Rams krijgt zijn hoofd ertegen. Vékey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 2:0

19e minuut.
Rosi met een sublieme pass. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu passt de bal met de wreef. Rams is nu in balbezit. Rams haalt uit met een fantastische trap. Vékey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Rosi rent richting de bal. Rosi passt de bal in één keer door. Rams rent richting de bal. Rams draait met de bal, schiet en ... Vékey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 3:0

31e minuut.
Rams is nu in balbezit. Rams passt de bal zonder na te denken. Malancu is nu in balbezit. Malancu schiet op doel. Vékey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 4:0

35e minuut.
Neacşu geeft een hoge lob. Socol rent richting de bal. Rosi verovert de bal door een tackle van achteren. Rosi geeft een lange en hoge pass. Malancu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Modan rent richting de bal. Modan geeft een hoge lob. Malancu kopt de bal weg. Rams rent richting de bal. Rams haalt uit met een fantastische trap. Vékey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Xoşqayıbov is nu in balbezit. Xoşqayıbov geeft de bal voor. Rams kopt de bal weg. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Xoşqayıbov probeert naar een medespeler te passen. Băboiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băboiescu probeert naar een medespeler te passen. Malancu heeft problemen om de bal te vangen. Malancu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delta United 25%, CanOnlyGetBetter 75%.
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 4:0

46e minuut.
Rosi geeft de bal voor. Malancu kopt de bal weg. Rams probeert de bal aan de voet te houden. Malancu rent richting de bal. Malancu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Willett bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosi probeert naar een medespeler te passen. Rams is nu in balbezit. Rams schiet op doel. Vékey bokst de bal weg.

52e minuut.
Rams is nu in balbezit. Rams passt de bal zonder na te denken. Malancu rent richting de bal. Malancu schiet op doel. Berić probeert de bal aan de voet te houden. Vékey bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 5:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Modan met een snelle inworp. Butterfield is nu in balbezit. Malancu verovert de bal door een tackle van achteren. Malancu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Xoşqayıbov speelt de bal door. Daar is Rams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malancu is nu in balbezit. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butterfield heeft problemen om de bal te vangen. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu schiet op doel. Vékey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Çakı probeert naar een medespeler te passen. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu rent richting de bal. Malancu haalt uit met een fantastische trap. Vékey probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Rosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosi geeft de bal voor. Malancu rent richting de bal. Malancu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Xoşqayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xoşqayıbov passt de bal in één keer door. Rams is nu in balbezit. Rams haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Malancu is nu in balbezit. Berić onderschept slim de pass. Xoşqayıbov rent richting de bal. Rams is nu in balbezit. Rams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Xoşqayıbov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Modan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modan passt de bal zonder na te denken. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Rams de bal. Rams passt de bal met de wreef. Berić bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu onderschept slim de pass. Malancu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malancu is nu in balbezit. Malancu draait met de bal, schiet en ... Vékey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rams is nu in balbezit. Rams draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Xoşqayıbov met een sublieme pass. Rams is nu in balbezit. Rams met een sublieme pass. Daar is Malancu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malancu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Brazil rent richting de bal. Sno verovert de bal door een tackle van achteren. Sno passt de bal in één keer door. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu haalt uit met een fantastische trap. Vékey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Vékey met een sublieme pass. Butterfield kopt de bal weg. Sno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golding rent richting de bal. Golding haalt uit met een fantastische trap. Roch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Delta United 31%, CanOnlyGetBetter 69%.
FC Delta United - CanOnlyGetBetter 5:0