Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Spyris Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1621
FC Spyris FC Plaut
Nr.1 Tactiek Podstawowa atak
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
32.5 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten formidable
adequate Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Svobutas passt de bal zonder na te denken. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński geeft een hoge lob. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:1

5e minuut.
Kozmianas onderschept slim de pass. Waryński is nu in balbezit. Kozmianas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Waryński raakt geblesseerd tijdens het duel. Coriacenco legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:2

6e minuut.
Babakinas verovert de bal door een tackle van achteren. Mijakowski onderschept slim de pass. Mijakowski geeft de bal voor. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Nadolny rent richting de bal. Nadolny geeft een hoge lob. Daar is Kačeras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:3

12e minuut.
Hełminiak met een sublieme pass. Składak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nadolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadolny geeft een hoge lob. Coriacenco krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Waryński is nu in balbezit. Kriaučeliūnas onderschept slim de pass. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap. Bernotas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:4

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grygelevičius komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Laurinonis passt de bal met de wreef. Tašlinskis rent richting de bal. Tašlinskis passt de bal zonder na te denken. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco schiet op doel. Bernotas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Nadolny geeft de bal voor. Kriaučeliūnas heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Bernotas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:5

29e minuut.
Babakinas is nu in balbezit. Mijakowski onderschept slim de pass. Mijakowski geeft de bal voor. Waryński rent richting de bal. Waryński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Olechwierowicz met een sublieme pass. Skibicki rent richting de bal. Skibicki probeert naar een medespeler te passen. Waryński is nu in balbezit. Waryński haalt uit met een fantastische trap. Bernotas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Olechwierowicz geeft de bal voor. Waryński kopt de bal weg. Kačeras heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kozmianas heeft problemen om de bal te vangen. Grygelevičius is nu in balbezit. Coriacenco verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:6

42e minuut.
Skvirskis met een sublieme pass. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... Bernotas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spyris 67%, FC Plaut 33%.
FC Spyris - FC Plaut 0:7

46e minuut.
Cigleris komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Olechwierowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Olechwierowicz geeft de bal voor. Daar is Kačeras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. Cigleris bokst de bal weg.

51e minuut.
Kačeras heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco heeft problemen om de bal te vangen. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:8

55e minuut.
Składak is nu in balbezit. Składak passt de bal in één keer door. Waryński is nu in balbezit. Waryński schiet op doel. Cigleris probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:9

63e minuut.
Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco passt de bal in één keer door. Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński schiet op doel. Cigleris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Olechwierowicz speelt de bal door. Skibicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibicki passt de bal met de wreef. Waryński rent richting de bal. Waryński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:10

66e minuut.
Składak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olechwierowicz de bal. Olechwierowicz geeft een hoge lob. Coriacenco rent richting de bal. Coriacenco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Waryński stond buitenspel. Kozmianas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nadolny heeft problemen om de bal te vangen. Babakinas rent richting de bal. Babakinas schiet op doel. Wacławik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Olechwierowicz geeft een hoge lob. Hełminiak kopt de bal weg. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:11

81e minuut.
Waryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waryński passt de bal zonder na te denken. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco schiet op doel. Cigleris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:12

83e minuut.
Bojanowski kopt de bal weg. Daar is Laurinonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak probeert naar een medespeler te passen. Coriacenco is nu in balbezit. Coriacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Spyris - FC Plaut 0:13

90e minuut.
Grygelevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco onderschept slim de pass. Waryński is nu in balbezit. Coriacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Coriacenco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Spyris 63%, FC Plaut 37%.
FC Spyris - FC Plaut 0:13