Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS tęcza Zendek 1973!! Kokotowskie Siuxy
442 Tactiek Byle do przodu
45% Balbezit 55%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen good


4e minuut.
Luzzatti passt de bal met de wreef. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik passt de bal in één keer door. Kalita is nu in balbezit. Kalita schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Kokotowskie Siuxy 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzzatti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubik probeert naar een medespeler te passen. Di Laura bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Hüralp verovert de bal door een tackle van achteren. Bobeş is nu in balbezit. Bobeş passt de bal in één keer door. Di Laura bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Laura schiet op doel. MacKinnell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Luzzatti passt de bal in één keer door. Kalita is nu in balbezit. Met opzet legt Dziwisz zijn tegenspeler op de grond. Dziwisz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Bobeş met een sublieme pass. Luzzatti met een sublieme pass. Kalita rent richting de bal. Kalita haalt uit met een fantastische trap. MacKinnell maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeş geeft de bal voor. Klungelig pakt Juzizi de bal. Kubik is nu in balbezit. Kubik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Luzzatti verovert de bal door een tackle van achteren. Luzzatti speelt de bal door. Di Laura met een sublieme pass. Kalita rent richting de bal. Kalita haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Di Laura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Laura draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Geisz probeert naar een medespeler te passen. Di Laura rent richting de bal. Barlocco is nu in balbezit. Di Laura verovert de bal door een tackle van achteren. Di Laura haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Kokotowskie Siuxy 0:2

45e minuut.
Klungelig pakt Luzzatti de bal. Luzzatti passt de bal zonder na te denken. Geisz is nu in balbezit. Di Laura rent richting de bal. Di Laura schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 76%, Kokotowskie Siuxy 24%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - Kokotowskie Siuxy 0:2

58e minuut.
Geisz speelt de bal door. Daar is Luzzatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzzatti met een sublieme pass. Kalita rent richting de bal. Kalita haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Di Laura krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Kalita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paronzini verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geisz neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalita rent richting de bal. Kalita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Kokotowskie Siuxy 0:3

64e minuut.
Di Laura is nu in balbezit. Geisz rent richting de bal. Geisz probeert naar een medespeler te passen. Kalita is nu in balbezit. Kalita schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pouso zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Luzzatti probeert naar een medespeler te passen. Kalita rent richting de bal. Kalita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Kokotowskie Siuxy 0:4

80e minuut.
Kubik rent richting de bal. Barlocco verovert de bal door een tackle van achteren. Luzzatti is nu in balbezit. Luzzatti haalt uit met een fantastische trap. MacKinnell probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Kokotowskie Siuxy 0:5

83e minuut.
Di Laura is nu in balbezit. Barlocco onderschept slim de pass. Barlocco probeert naar een medespeler te passen. Kalita is nu in balbezit. Kalita haalt uit met een fantastische trap. MacKinnell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bobeş passt de bal zonder na te denken. Kubik is nu in balbezit. Kubik probeert naar een medespeler te passen. Di Laura rent richting de bal. Di Laura draait met de bal, schiet en ... MacKinnell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Laura rent richting de bal. Di Laura draait met de bal, schiet en ... MacKinnell werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS tęcza Zendek 1973!! - Kokotowskie Siuxy 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 70%, Kokotowskie Siuxy 30%.
LKS tęcza Zendek 1973!! - Kokotowskie Siuxy 0:6