Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc fredjie_14 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2739
fc fredjie_14 Fc ivf
ff Tactiek Test v4
38% Balbezit 62%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 38.5
average Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


12e minuut.
Lindebaum is nu in balbezit. Lindebaum passt de bal zonder na te denken. Ottmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Toodo is nu in balbezit. Toodo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pari probeert naar een medespeler te passen. Koitorg rent richting de bal. Koitorg geeft een hoge lob. Ottmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottmaa haalt uit met een fantastische trap. Pantos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Pari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pari probeert naar een medespeler te passen. Koitorg is nu in balbezit. Koitorg geeft een hoge lob. Lindebaum springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Preud`Homme is nu in balbezit. Pari verovert de bal door een tackle van achteren. Pari geeft een hoge lob. Lindebaum rent richting de bal. Lindebaum draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Fc ivf 0:1

43e minuut.
Pari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pari probeert naar een medespeler te passen. Preud`Homme rent richting de bal. Ottmaa onderschept slim de pass. Ottmaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Fc ivf 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fredjie_14 67%, Fc ivf 33%.
fc fredjie_14 - Fc ivf 0:2

51e minuut.
Katel speelt de bal door. Malínek rent richting de bal. Malínek passt de bal zonder na te denken. Koitorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Koitorg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
García Cabrera onderschept slim de pass. Tallinn bereikt de bal nog maar net als eerste. García Cabrera onderschept slim de pass. Haeldermans is nu in balbezit. Haeldermans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Malínek passt de bal met de wreef. Katel rent richting de bal. Katel geeft een hoge lob. Ottmaa is nu in balbezit. Ottmaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Preud`Homme speelt de bal door. Penza bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Katel zijn tegenspeler op de grond. Katel krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Koitorg rent richting de bal. Koitorg passt de bal zonder na te denken. Ottmaa is nu in balbezit. Ottmaa schiet op doel. Pantos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc fredjie_14 - Fc ivf 0:3

73e minuut.
Koitorg bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Koitorg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koitorg passt de bal zonder na te denken. Ottmaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottmaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc fredjie_14 71%, Fc ivf 29%.
fc fredjie_14 - Fc ivf 0:3