Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Nincs egy vasam Se Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 767
Nincs egy vasam Se Tempo SC
1 Tactiek Sajat 442
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 31.6
matig Schieten redelijk
slecht Passen matig
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Tőzsér rent richting de bal. Zele is nu in balbezit. Zele geeft de bal voor. Hajdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajdu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Hajdu verovert de bal door een tackle van achteren. Szabó is nu in balbezit. Hajdu onderschept slim de pass. Hajdu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kölcsényi geeft een hoge lob. Joób kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Szabó de bal onder controle te krijgen. Hajdu rent richting de bal. Hajdu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Bakó kopt de bal weg. Vas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nánási rent richting de bal. Daar is Nánási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nánási draait met de bal, schiet en ... Plotár probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nincs egy vasam Se 60%, Tempo SC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nincs egy vasam Se - Tempo SC 0:0

60e minuut.
Inworp. Galgóczy komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Zele geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Von Wattenwyl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tőzsér is nu in balbezit. Tőzsér geeft een hoge lob. Plotár bokst de bal weg.

64e minuut.
Presser is nu in balbezit. Presser passt de bal in één keer door. Keczeli heeft problemen om de bal te vangen. Hajdu is nu in balbezit. Hajdu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Tempo SC 0:1

70e minuut.
Inworp. Kozma komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Lattmann is nu in balbezit. Bakó onderschept slim de pass. Bakó speelt de bal door. Tőzsér bereikt de bal nog maar net als eerste. Tőzsér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lattmann kopt de bal weg. Hajdu rent richting de bal. Hajdu met een sublieme pass. Daar is Galgóczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galgóczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nincs egy vasam Se - Tempo SC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nincs egy vasam Se 61%, Tempo SC 39%.
Nincs egy vasam Se - Tempo SC 0:2