Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Regie
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Sportul Studentesc Torb
La botu` kalului Tactiek PRv1
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 0
71.3 gemiddelde waardering 72.6
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen wonderbaarlijk
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


12e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Stewart stond buitenspel. Gladysz neemt vlug de vrije trap. Morisod speelt de bal door. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel. Król verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Čtvrtníček kopt de bal weg. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Hannula probeert naar een medespeler te passen. Morisod is nu in balbezit. Morisod schiet op doel. Król kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Friob rent richting de bal. Gradić verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gradić zal de hoekschop nemen. Nuţiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Palim neemt vlug de vrije trap. Morisod kopt de bal weg. Fasolka met een sublieme pass. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Torb 0:1

21e minuut.
Stewart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Postelnicu komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Gradić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Friob. Gradić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mai Trần zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gradić rent richting de bal. Gradić geeft een lange en hoge pass. Nuţiu rent richting de bal. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Fibich geeft een hoge lob. Nuţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuţiu schiet op doel. Peña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportul Studentesc - Torb 1:1

38e minuut.
Palim geeft een hoge lob. Hannula is nu in balbezit. Hue legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hannula raakt geblesseerd tijdens het duel. Fasolka zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Torb 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 63%, Torb 37%.
Sportul Studentesc - Torb 1:2

51e minuut.
Palim passt de bal met de wreef. Fasolka rent richting de bal. Fasolka passt de bal zonder na te denken. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Król kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Gladysz kopt de bal weg. Palim geeft een hoge lob. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ... Król probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Torb 1:3

54e minuut.
Król probeert naar een medespeler te passen. Bologna geeft een hoge lob. Quang Vũ speelt de bal door. Waters bereikt de bal nog maar net als eerste. Waters haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Waters rent richting de bal. Waters schiet op doel. Peña bokst de bal weg.

56e minuut.
Waters probeert naar een medespeler te passen. Fibich is nu in balbezit. Fibich geeft een hoge lob. Nuţiu krijgt zijn hoofd ertegen. Peña probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Čtvrtníček onderschept slim de pass. Čtvrtníček speelt de bal door. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportul Studentesc - Torb 1:4

75e minuut.
Hannula is nu in balbezit. Hannula passt de bal in één keer door. Bologna onderschept slim de pass. Klungelig pakt Morisod de bal. Morisod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Nuţiu kopt de bal weg. Friob rent richting de bal. Gradić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gradić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportul Studentesc 66%, Torb 34%.
Sportul Studentesc - Torb 1:4