Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Wonsky Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
FC Wonsky Centrum Zerkov
Gucio jazda v2 Tactiek Ostra
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
59.8 gemiddelde waardering 55
excellent Schieten very good
very good Passen solid
outstanding Verdedigen very good


1e minuut.
Domján geeft een lange en hoge pass. Tocantins heeft problemen om de bal te vangen. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Bichado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 1:0

14e minuut.
Mihoc heeft problemen om de bal te vangen. Melogno is nu in balbezit. Hải Hà met een sublieme pass. Klungelig pakt Melogno de bal. Melogno haalt uit met een fantastische trap. Zelenik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Domján onderschept slim de pass. Domján geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sypiański de bal. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wanchope is nu in balbezit. Wanchope speelt de bal door. Ciorap is nu in balbezit. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Bichado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 2:0

31e minuut.
Alioğlu passt de bal met de wreef. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope speelt de bal door. Ciorap rent richting de bal. Ciorap draait met de bal, schiet en ... Bichado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Wanchope rent richting de bal. Wanchope speelt de bal door. Daar is Ciorap, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Bichado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wonsky - Centrum Zerkov 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 40%, Centrum Zerkov 60%.
FC Wonsky - Centrum Zerkov 3:0

48e minuut.
Hải Hà probeert naar een medespeler te passen. Moll bereikt de bal nog maar net als eerste. Moll passt de bal met de wreef. Melogno is nu in balbezit. Melogno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wanchope bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope passt de bal met de wreef. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciorap draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Inworp. Dvorský komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Bickel met een snelle inworp. Alioğlu rent richting de bal. Alioğlu geeft de bal voor. Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanchope verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Asensio rent richting de bal. Moll onderschept slim de pass. Moll met een sublieme pass. Melogno rent richting de bal. Melogno draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mihoc geeft een lange en hoge pass. Ciorap is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mai Hùng. Mai Hùng krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Jimenez Ortiz verovert de bal door een tackle van achteren. Jimenez Ortiz geeft een lange en hoge pass. Wanchope is nu in balbezit. Wanchope geeft een hoge lob. Ciorap springt en kopt de bal. Bichado bokst de bal weg.

83e minuut.
Asensio geeft een hoge lob. Alioğlu rent richting de bal. Alioğlu passt de bal met de wreef. Ciorap rent richting de bal. Ciorap haalt uit met een fantastische trap. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Vágvölgyi probeert de bal met de borst te controleren. Domján geeft een hoge lob. Bickel is nu in balbezit. Bickel geeft een lange en hoge pass. Ciorap maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

88e minuut.
Wanchope heeft problemen om de bal te vangen. Wanchope passt de bal met de wreef. Ciorap bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wanchope geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bichado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wonsky 43%, Centrum Zerkov 57%.
FC Wonsky - Centrum Zerkov 3:0