Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coco Jambo RKS Rydzyniak Rydzyna
Tubylcy Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 3
65.5 gemiddelde waardering 58.2
outstanding Schieten very good
formidable Passen very good
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Dutra da Silva rent richting de bal. Koubský tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dutra da Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. Hacheney zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dutra da Silva met een sublieme pass. Hacheney rent richting de bal. Hacheney geeft een hoge lob. Ulhoa maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Woźniakowski rent richting de bal. Woźniakowski passt de bal in één keer door. Meriño rent richting de bal. Bruschi onderschept slim de pass. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Scaraggi speelt de bal door. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Berardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berardi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tulp passt de bal met de wreef. Daar is Dutra da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra da Silva speelt de bal door. Tulp rent richting de bal. Tulp draait met de bal, schiet en ... Nebot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Targosz geeft een lange en hoge pass. Abdulov rent richting de bal. Ulhoa is nu in balbezit. Ulhoa haalt uit met een fantastische trap. Nebot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - RKS Rydzyniak Rydzyna 1:0

23e minuut.
Dutra da Silva is nu in balbezit. Dutra da Silva passt de bal in één keer door. Hacheney rent richting de bal. Hacheney geeft een hoge lob. Ulhoa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Targosz is nu in balbezit. Vrážník is nu in balbezit. Vrážník geeft een hoge lob. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Dutra da Silva passt de bal in één keer door. Hacheney rent richting de bal. Hacheney geeft een lange en hoge pass. Tulp is nu in balbezit. Tulp haalt uit met een fantastische trap. Nebot bokst de bal weg.

35e minuut.
Çokay controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bregu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Dutra da Silva is nu in balbezit. Daar is Dutra da Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra da Silva passt de bal in één keer door. Tulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Tulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulp passt de bal in één keer door. Dutra da Silva rent richting de bal. Dutra da Silva geeft een hoge lob. Bregu krijgt zijn hoofd ertegen. Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Hacheney speelt de bal door. Bregu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Margitay. Margitay krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Scaraggi de bal. Vrážník verovert de bal door een tackle van achteren. Vrážník passt de bal met de wreef. Tulp rent richting de bal. Tulp draait met de bal, schiet en ... Nebot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jambo 45%, RKS Rydzyniak Rydzyna 55%.
Coco Jambo - RKS Rydzyniak Rydzyna 1:0

48e minuut.
Dutra da Silva geeft een lange en hoge pass. Tulp is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Koubský. Koubský krijgt een gele kaart. Tulp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dutra da Silva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Margitay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Polito de bal onder controle te krijgen. Bruschi met een sublieme pass. Scaraggi rent richting de bal. Scaraggi geeft de bal voor. Zweifel bokst de bal weg. Çokay rent richting de bal. Çokay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Coco Jambo - RKS Rydzyniak Rydzyna 1:1

66e minuut.
Inworp. Gacharia komt het veld opgelopen. Hacheney zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dutra da Silva is nu in balbezit. Dutra da Silva geeft een lange en hoge pass. Bregu maakt een snoekduik en kopt de bal. Nebot bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - RKS Rydzyniak Rydzyna 2:1

70e minuut.
Dutra da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra da Silva passt de bal in één keer door. Bregu is nu in balbezit. Bregu schiet op doel. Nebot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - RKS Rydzyniak Rydzyna 3:1

72e minuut.
Troska kopt de bal weg. Scaraggi met een sublieme pass. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia geeft een hoge lob. Tulp krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Scaraggi rent richting de bal. Hacheney onderschept slim de pass. Hacheney geeft een lange en hoge pass. Tulp rent richting de bal. Tulp haalt uit met een fantastische trap. Nebot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Meriño geeft de bal voor. Bregu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Margitay. Margitay krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Bregu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dutra da Silva neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Coco Jambo - RKS Rydzyniak Rydzyna 4:1

83e minuut.
Targosz probeert naar een medespeler te passen. Dutra da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra da Silva probeert naar een medespeler te passen. Tulp rent richting de bal. Tulp haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coco Jambo 39%, RKS Rydzyniak Rydzyna 61%.
Coco Jambo - RKS Rydzyniak Rydzyna 4:1