Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: estadio ZAS Alacant
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 1559
OSW Południowi (L)egioniści F. C. Stary Obóz
?!? Tactiek Thorus
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 34.5
goed Schieten matig
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


9e minuut.
Klungelig pakt Glonek de bal. Glonek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ruiz de bal. Petlac is nu in balbezit. Vilariño onderschept slim de pass. Yevtushok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Vilariño rent richting de bal. Panajotović onderschept slim de pass. Morgan probeert naar een medespeler te passen. Żygowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żygowski schiet op doel. Yevtushok probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Yevtushok trapt de bal weg van het doel. Tordai probeert naar een medespeler te passen. Balta heeft problemen om de bal te vangen. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere geeft de bal voor. Szczygło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Riemel is nu in balbezit. Romanoni onderschept slim de pass. Romanoni heeft problemen om de bal te vangen. Romanoni geeft een lange en hoge pass. Sędek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - F. C. Stary Obóz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 39%, F. C. Stary Obóz 61%.
OSW Południowi (L)egioniści - F. C. Stary Obóz 1:0

50e minuut.
Maerki probeert naar een medespeler te passen. Alfiere bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfiere geeft een hoge lob. Sędek maakt een snoekduik en kopt de bal. Mata probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Vilariño rent richting de bal. Tordai onderschept slim de pass. Tordai geeft een hoge lob. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Riemel kopt de bal weg. Tordai probeert de bal met de borst te controleren. Tordai passt de bal in één keer door. Romanoni geeft een hoge lob. Sędek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Glonek heeft problemen om de bal te vangen. Tordai rent richting de bal. Tordai passt de bal met de wreef. Alfiere is nu in balbezit. Alfiere geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Alfiere rent richting de bal. Alfiere passt de bal in één keer door. Daar is Sędek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędek schiet op doel. Szczygło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSW Południowi (L)egioniści - F. C. Stary Obóz 2:0

85e minuut.
Alfiere is nu in balbezit. Alfiere geeft een hoge lob. Daar is Glonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sędek is nu in balbezit. Sędek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Panajotović passt de bal zonder na te denken. Romanoni geeft een lange en hoge pass. Vaahtola kopt de bal weg. Daar is Tordai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tordai geeft een lange en hoge pass. Szczygło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSW Południowi (L)egioniści 26%, F. C. Stary Obóz 74%.
OSW Południowi (L)egioniści - F. C. Stary Obóz 2:0