Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: PASATSPOR Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1265
PASATSPOR BOĞAZIN YARGIÇLARI
433 Tactiek mertvegert
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
29.5 gemiddelde waardering 57.4
weak Schieten excellent
weak Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Filippini onderschept slim de pass. Filippini passt de bal zonder na te denken. Tektan rent richting de bal. Tektan geeft de bal voor. Filippini maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Sepioł is nu in balbezit. Sepioł geeft de bal voor. Biner rent richting de bal. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Giampaoli met een sublieme pass. Tektan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yemez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yemez krijgt een gele kaart. Tektan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filippini zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Zlatev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatev geeft de bal voor. Klungelig pakt Kahvecioğlu de bal. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gürkan probeert naar een medespeler te passen. Yemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini onderschept slim de pass. Filippini draait met de bal, schiet en ... Pereba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:1

30e minuut.
Biner is nu in balbezit. Stavnes verovert de bal door een tackle van achteren. Stavnes geeft een hoge lob. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Stavnes controleert de bal met de borst. Stavnes passt de bal in één keer door. Daar is Iliescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iliescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:2

33e minuut.
Filippini verovert de bal door een tackle van achteren. Filippini passt de bal met de wreef. Ülke bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliescu verovert de bal door een tackle van achteren. Iliescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASATSPOR 62%, BOĞAZIN YARGIÇLARI 38%.
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:3

47e minuut.
Sepioł geeft de bal voor. Daar is Filippini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filippini draait met de bal, schiet en ... Çanakkaleli probeert de bal aan de voet te houden. Pereba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:4

56e minuut.
Mardin probeert de bal aan de voet te houden. Zlatev probeert naar een medespeler te passen. Sepioł is nu in balbezit. Sepioł geeft een lange en hoge pass. Filippini maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:5

60e minuut.
Giampaoli probeert naar een medespeler te passen. Yemez verovert de bal door een tackle van achteren. Tektan rent richting de bal. Tektan draait met de bal, schiet en ... Pereba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:6

65e minuut.
Giampaoli passt de bal met de wreef. Sepioł is nu in balbezit. Sepioł passt de bal zonder na te denken. Filippini bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hacko met een sublieme pass. Klungelig pakt Kahvecioğlu de bal. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli draait met de bal, schiet en ... Pereba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:7

84e minuut.
da Tia bereikt de bal nog maar net als eerste. da Tia passt de bal in één keer door. Çeşnicibaşı rent richting de bal. Karagülle rent richting de bal. Karagülle draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hacko met een sublieme pass. Gaffarena controleert de bal met de borst. Gaffarena passt de bal met de wreef. Tektan rent richting de bal. Tektan geeft een lange en hoge pass. Pereba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASATSPOR 60%, BOĞAZIN YARGIÇLARI 40%.
PASATSPOR - BOĞAZIN YARGIÇLARI 0:7