Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: BP FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
BP FC Panti Putra FC
5-2-1-2(new) Tactiek MODIFST
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
60.6 gemiddelde waardering 52.9
formidabel Schieten solide
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen goed


2e minuut.
Khacheridi speelt de bal door. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ponciano met een sublieme pass. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu draait met de bal, schiet en ... Rinaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Nurcahyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinoniemi geeft de bal voor. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz schiet op doel. Rinaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ruminkiewicz is nu in balbezit. Wanggai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruminkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wanggai heeft problemen om de bal te vangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ruminkiewicz neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Panti Putra FC 1:0

32e minuut.
Inworp. Khacheridi met een snelle inworp. Turacı geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi passt de bal met de wreef. Turacı rent richting de bal. Turacı geeft de bal voor. Bulgurcuoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Panti Putra FC 2:0

37e minuut.
Pinoniemi geeft een hoge lob. Bulgurcuoğlu kopt de bal weg. Wanggai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Panti Putra FC 3:0

42e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Met opzet legt Jatinegara zijn tegenspeler op de grond. Ponciano raakt geblesseerd tijdens het duel. Khacheridi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Turacı rent richting de bal. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz springt en kopt de bal. Rinaldi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 48%, Panti Putra FC 52%.
BP FC - Panti Putra FC 3:0

46e minuut.
Slamet komt het veld opgelopen. Terrazas komt het veld opgelopen. Rayar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Turacı kopt de bal weg. Klungelig pakt Wanggai de bal. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Rayar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Panti Putra FC 4:0

54e minuut.
Nurcahyo met een snelle inworp. Khacheridi speelt de bal door. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rayar bokst de bal weg.

56e minuut.
Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı probeert naar een medespeler te passen. Khacheridi speelt de bal door. Ponciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponciano geeft de bal voor. Rayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Slamet onderschept slim de pass. Terrazas is nu in balbezit. Terrazas haalt uit met een fantastische trap. Rayar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Panti Putra FC 5:0

65e minuut.
Inworp. McGrath komt het veld opgelopen. Bęben komt het veld opgelopen. Watts komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Turacı kopt de bal weg. Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rayar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pytlak verovert de bal door een tackle van achteren. Pytlak geeft de bal voor. Ruminkiewicz kopt de bal weg. Turacı rent richting de bal. Turacı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Khacheridi is nu in balbezit. Khacheridi met een sublieme pass. Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı geeft een hoge lob. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Panti Putra FC 6:0

77e minuut.
Undang komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Juskowiak de bal. Juskowiak onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nurcahyo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Prihatin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Panti Putra FC 6:1

89e minuut.
Khacheridi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khacheridi speelt de bal door. Daar is Turacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turacı geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Rayar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruminkiewicz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
BP FC - Panti Putra FC 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BP FC 39%, Panti Putra FC 61%.
BP FC - Panti Putra FC 7:1