Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Ravenna City Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
AS Ravenna S.S.C.CONDOR
Trening Tactiek Chiara Serie C
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 57.2
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


16e minuut.
Emiliani rent richting de bal. Renusz verovert de bal door een tackle van achteren. Renusz geeft een hoge lob. Cojocaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cojocaru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 0:1

28e minuut.
Renusz passt de bal in één keer door. Daar is Tikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tikas speelt de bal door. Obara is nu in balbezit. Obara draait met de bal, schiet en ... Grzonkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 0:2

37e minuut.
Mnguni passt de bal met de wreef. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega passt de bal zonder na te denken. Jilmer rent richting de bal. Jilmer schiet op doel. Dudás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 62%, S.S.C.CONDOR 38%.
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 0:2

48e minuut.
Pasquina passt de bal zonder na te denken. Kadir is nu in balbezit. Kadir geeft de bal voor. Tega rent richting de bal. Tega draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kadir rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renusz. Kadir raakt geblesseerd tijdens het duel. Pasquina met een snel genomen vrije trap. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 1:2

60e minuut.
Małysiak passt de bal in één keer door. Tega rent richting de bal. Tega speelt de bal door. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Pasquina passt de bal zonder na te denken. Kadir rent richting de bal. Kadir geeft een lange en hoge pass. Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Emiliani geeft een hoge lob. Jilmer controleert de bal met de borst. Jagodics probeert naar een medespeler te passen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Dudás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cojocaru rent richting de bal. Korol tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cojocaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amedick zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Obara maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grzonkowski trapt de bal weg van het doel. Pasquina kopt de bal weg. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Ravenna 53%, S.S.C.CONDOR 47%.
AS Ravenna - S.S.C.CONDOR 1:2