Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athlone Town A.F.C. Piast Pawłowice
arcade IV Tactiek 2 A III L 1 W
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
72.1 gemiddelde waardering 77.6
formidable Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


5e minuut.
Daar is Cogliandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruks rent richting de bal. Bruks geeft een hoge lob. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal. Sancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bojenco geeft een hoge lob. Vasajari bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcovecchio onderschept slim de pass. Marcovecchio haalt uit met een fantastische trap. Grđan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Piast Pawłowice 1:0

11e minuut.
Meri is nu in balbezit. Meri probeert naar een medespeler te passen. Bilginer met een sublieme pass. Marcovecchio rent richting de bal. Marcovecchio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Pračko is nu in balbezit. Vinke verovert de bal door een tackle van achteren. Radusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała schiet op doel. Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Bojenco is nu in balbezit. Yumurtacı rent richting de bal. Bojenco verovert de bal door een tackle van achteren. Bojenco geeft de bal voor. Godfred maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Piast Pawłowice 2:0

38e minuut.
Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Meri is nu in balbezit. Meri met een sublieme pass. Pračko rent richting de bal. Gorzała is nu in balbezit. Sancho bokst de bal weg. Pračko is nu in balbezit. Pračko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Athlone Town A.F.C. - Piast Pawłowice 2:1

39e minuut.
Meri geeft een lange en hoge pass. Gorzała kopt de bal weg. Čmeral is nu in balbezit. Pračko verovert de bal door een tackle van achteren. Pračko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bruks rent richting de bal. Bruks draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 40%, Piast Pawłowice 60%.
Athlone Town A.F.C. - Piast Pawłowice 2:1

53e minuut.
Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruks passt de bal zonder na te denken. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Sancho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Athlone Town A.F.C. - Piast Pawłowice 2:2

57e minuut.
Magowski rent richting de bal. Magowski passt de bal zonder na te denken. Bilginer bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfred is nu in balbezit. Godfred draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yumurtacı rent richting de bal. Yumurtacı geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bojenco de bal onder controle te krijgen. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała draait met de bal, schiet en ... Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berja komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Onciu passt de bal in één keer door. Bruks is nu in balbezit. Bruks passt de bal in één keer door. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Berja draait met de bal, schiet en ... Sancho bokst de bal weg.

70e minuut.
Magowski met een sublieme pass. Godfred is nu in balbezit. Giraudi onderschept slim de pass. Giraudi geeft de bal voor. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal. Sancho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Bruks kopt de bal weg. Berja bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinke maakt een afschuwelijke overtreding. Vinke krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Berja passt de bal zonder na te denken. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała passt de bal in één keer door. Berja rent richting de bal. Berja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Onciu passt de bal zonder na te denken. Berja rent richting de bal. Met opzet legt Vinke zijn tegenspeler op de grond. Vinke krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

79e minuut.
Grđan met een sublieme pass. Bruks kopt de bal weg. Čmeral bereikt de bal nog maar net als eerste. Berja onderschept slim de pass. Berja draait met de bal, schiet en ... Sancho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athlone Town A.F.C. 44%, Piast Pawłowice 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athlone Town A.F.C. - Piast Pawłowice 2:2