Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-25 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Parta 66 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Parta 66 Delta Putra Sidoarjo
4-3-3- Tactiek gorosei
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 54.8
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


14e minuut.
Akifzadə is nu in balbezit. Osial begaat een overtreding. Akifzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Makuch zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akifzadə rent richting de bal. Akifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Delta Putra Sidoarjo 1:0

16e minuut.
Spinu is nu in balbezit. Spinu passt de bal in één keer door. Pascal probeert naar een medespeler te passen. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Campuzano controleert de bal met de borst. Akifzadə rent richting de bal. Campuzano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Akifzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vafeas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Delta Putra Sidoarjo 2:0

24e minuut.
Kolaylı met een sublieme pass. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascal speelt de bal door. Makuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Makuch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Smyczyński onderschept slim de pass. Dridi verovert de bal door een tackle van achteren. Dridi geeft een lange en hoge pass. Makuch rent richting de bal. Makuch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kolaylı geeft een lange en hoge pass. Campuzano is nu in balbezit. Makuch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Makuch krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tache kopt de bal weg. Kolaylı rent richting de bal. Kolaylı passt de bal met de wreef. Makuch is nu in balbezit. Makuch haalt uit met een fantastische trap. AL Hareb verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Zulík is nu in balbezit. Pascal bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulík verovert de bal door een tackle van achteren. Zulík geeft een lange en hoge pass. Ağatürk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Smyczyński passt de bal in één keer door. Afilipoaiei rent richting de bal. Afilipoaiei passt de bal zonder na te denken. Ağatürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 54%, Delta Putra Sidoarjo 46%.
Parta 66 - Delta Putra Sidoarjo 2:0

49e minuut.
Zulík geeft de bal voor. Ponce met een sublieme pass. Akifzadə kopt de bal weg. Vafeas rent richting de bal. Vafeas draait met de bal, schiet en ... AL Hareb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Zulík passt de bal met de wreef. Smyczyński rent richting de bal. Spinu bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Smyczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Makuch controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biaram komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Smyczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Cernat verovert de bal door een tackle van achteren. Cernat geeft een hoge lob. Makuch kan de bal niet met de borst controleren. Makuch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perdana komt het veld opgelopen. bin Johar komt het veld opgelopen. Supriyadi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ateşalmaz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Vafeas is nu in balbezit. Supriyadi is nu in balbezit. Vafeas onderschept slim de pass. Vafeas draait met de bal, schiet en ... AL Hareb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Parta 66 - Delta Putra Sidoarjo 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Parta 66 46%, Delta Putra Sidoarjo 54%.
Parta 66 - Delta Putra Sidoarjo 3:0