Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 00:00
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Highbury South
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
Baltimore Arsenal FC LatinGol
352D-Cucha Tactiek FiTrTw-v1.0
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 10
55.4 gemiddelde waardering 61.7
solide Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen solide


3e minuut.
Gəncəli kopt de bal weg. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo passt de bal met de wreef. Zincirkıran is nu in balbezit. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap. Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Maldonado geeft de bal voor. Castell rent richting de bal. Kubiński onderschept slim de pass. Kubiński geeft de bal voor. Zincirkıran rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - LatinGol 0:1

9e minuut.
Bin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bin geeft de bal voor. De la Puente kopt de bal weg. Zincirkıran is nu in balbezit. Zincirkıran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tompos verovert de bal door een tackle van achteren. Tompos probeert naar een medespeler te passen. Hidalgo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Tompos verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo geeft de bal voor. De la Puente kopt de bal weg. Zincirkıran is nu in balbezit. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Bin geeft een lange en hoge pass. Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli geeft een hoge lob. Zincirkıran rent richting de bal. Zincirkıran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Maldonado onderschept slim de pass. Sütöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado onderschept slim de pass. Maldonado geeft een hoge lob. Gumier krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 63%, LatinGol 37%.
Baltimore Arsenal FC - LatinGol 0:1

50e minuut.
Hodge kopt de bal weg. Guitton probeert de bal aan de voet te houden. Gumier is nu in balbezit. Gumier draait met de bal, schiet en ... Vélez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Baltimore Arsenal FC - LatinGol 1:1

65e minuut.
Stroe verovert de bal door een tackle van achteren. Kubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stroe naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
De la Puente bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincirkıran rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maldonado. Maldonado krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Hodge rent richting de bal. Hodge geeft een lange en hoge pass. Hidalgo controleert de bal met de borst. Cavalieri rent richting de bal. Cavalieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Kubiński is nu in balbezit. Kubiński passt de bal in één keer door. De la Puente rent richting de bal. De la Puente draait met de bal, schiet en ... Baranyai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 56%, LatinGol 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Baltimore Arsenal FC - LatinGol 1:1