Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: FC Investors Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
FC Investors LEGIA Góra Kalwaria
nova Tactiek move2-2WAH
56% Balbezit 44%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
75.5 gemiddelde waardering 69.8
incredible Schieten formidable
outstanding Passen excellent
incredible Verdedigen brilliant


16e minuut.
Rycak kopt de bal weg. Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskuła geeft een hoge lob. Kioris is nu in balbezit. Kioris schiet op doel. Affenmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Sira rent richting de bal. Sira geeft een hoge lob. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Affenmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sira onderschept slim de pass. Sira speelt de bal door. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Affenmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Brudzisz met een sublieme pass. Walusiak rent richting de bal. Met opzet legt Dworczak zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Dworczak moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dworczak schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Walusiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sira zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rycak kopt de bal weg. Kioris is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gallo Moreno geeft een hoge lob. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik verovert de bal door een tackle van achteren. Semik schiet op doel. Antona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - LEGIA Góra Kalwaria 0:1

35e minuut.
Sira rent richting de bal. Sira passt de bal zonder na te denken. Daar is Kioris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kioris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - LEGIA Góra Kalwaria 1:1

38e minuut.
Piskuła geeft de bal voor. Pérez Santamaría is nu in balbezit. Pérez Santamaría speelt de bal door. Kioris is nu in balbezit. Kioris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Colletto is nu in balbezit. Kioris onderschept slim de pass. Kioris schiet op doel. Affenmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 45%, LEGIA Góra Kalwaria 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Investors - LEGIA Góra Kalwaria 1:1

47e minuut.
Sira speelt de bal door. Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal in één keer door. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Rycak de bal. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - LEGIA Góra Kalwaria 2:1

54e minuut.
Colletto maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Albacete rent richting de bal. Albacete geeft de bal voor. Stavridis springt en kopt de bal. Antona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacete passt de bal met de wreef. Semik is nu in balbezit. Semik haalt uit met een fantastische trap. Antona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Investors - LEGIA Góra Kalwaria 2:2

69e minuut.
Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Rycak verovert de bal door een tackle van achteren. Rycak geeft een lange en hoge pass. Stavridis rent richting de bal. Stavridis draait met de bal, schiet en ... Antona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Albacete bereikt de bal nog maar net als eerste. Albacete passt de bal zonder na te denken. Stavridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Investors - LEGIA Góra Kalwaria 2:3

75e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudzisz rent richting de bal. Kioris onderschept slim de pass. Kioris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Albacete kopt de bal weg. Semik heeft problemen om de bal te vangen. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira geeft een hoge lob. Kioris krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría met een sublieme pass. Kioris rent richting de bal. Kioris schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Brudzisz passt de bal in één keer door. Albacete is nu in balbezit. Albacete passt de bal met de wreef. Semik is nu in balbezit. Semik haalt uit met een fantastische trap. Antona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kioris heeft problemen om de bal te vangen. Okruta is nu in balbezit. Tmavý legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okruta raakt geblesseerd tijdens het duel. Kioris zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Investors 53%, LEGIA Góra Kalwaria 47%.
FC Investors - LEGIA Góra Kalwaria 2:3