Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Homeland Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
LEGIA Góra Kalwaria FC Investors
move2-2WAH Tactiek nova
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
69.3 gemiddelde waardering 76.1
excellent Schieten outstanding
excellent Passen incredible
brilliant Verdedigen incredible


3e minuut.
Stavridis is nu in balbezit. Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Stavridis verovert de bal door een tackle van achteren. Stavridis draait met de bal, schiet en ... Antona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FC Investors 1:0

6e minuut.
Piskuła speelt de bal door. Walusiak speelt de bal door. Sira met een sublieme pass. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... Affenmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Albacete passt de bal in één keer door. Dworczak rent richting de bal. Dworczak passt de bal met de wreef. Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik draait met de bal, schiet en ... Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Walusiak met een sublieme pass. Brudzisz speelt de bal door. Gallo Moreno rent richting de bal. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Affenmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Walusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Neeskens begaat een overtreding. Walusiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walusiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pérez Santamaría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Santamaría geeft een hoge lob. Affenmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Walusiak speelt de bal door. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira met een sublieme pass. Kioris rent richting de bal. Kioris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ader rent richting de bal. Ader geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Santamaría met een snelle inworp. Walusiak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Semik rent richting de bal. Viana onderschept slim de pass. Dworczak verovert de bal door een tackle van achteren. Dworczak haalt uit met een fantastische trap. Antona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Walusiak rent richting de bal. Walusiak passt de bal in één keer door. Pérez Santamaría heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Santamaría geeft de bal voor. Kioris springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Sira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sira passt de bal met de wreef. Kioris rent richting de bal. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Affenmann maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LEGIA Góra Kalwaria - FC Investors 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 51%, FC Investors 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEGIA Góra Kalwaria - FC Investors 1:1

56e minuut.
Neeskens passt de bal met de wreef. Piskuła onderschept slim de pass. Albacete rent richting de bal. Albacete geeft een hoge lob. Semik springt en kopt de bal. Antona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pérez Santamaría kopt de bal weg. Ader rent richting de bal. Kioris verovert de bal door een tackle van achteren. Kioris haalt uit met een fantastische trap. Affenmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA Góra Kalwaria - FC Investors 1:2

75e minuut.
Pérez Santamaría speelt de bal door. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira geeft de bal voor. Gallo Moreno heeft problemen om de bal te vangen. Kioris is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Okruta is nu in balbezit. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Affenmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Sira passt de bal in één keer door. Okruta is nu in balbezit. Met opzet legt Colletto zijn tegenspeler op de grond. Colletto is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Okruta raakt geblesseerd tijdens het duel. Sira komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Sira is nu in balbezit. Sira passt de bal met de wreef. Ader bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris bereikt de bal nog maar net als eerste. Kioris draait met de bal, schiet en ... Affenmann bokst de bal weg.

87e minuut.
Rycak kan de bal niet met de borst controleren. Rycak speelt de bal door. Gallo Moreno is nu in balbezit. Kioris onderschept slim de pass. Kioris probeert naar een medespeler te passen. Affenmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA Góra Kalwaria 50%, FC Investors 50%.
LEGIA Góra Kalwaria - FC Investors 1:2