Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:13
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Union Lodi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2195
Union Lodi Real Formaggio
gamma-d Tactiek ala+3
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten formidable
average Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
De Liguori met een sublieme pass. Speriani rent richting de bal. Klungelig pakt Speriani de bal. Speriani draait met de bal, schiet en ... Cilfone werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

4e minuut.
Mândreanu rent richting de bal. De Liguori rent richting de bal. Bambagini rent richting de bal. Bambagini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:1

6e minuut.
Legé geeft een lange en hoge pass. Malridotti kopt de bal weg. Bambagini rent richting de bal. Bambagini schiet op doel. Cilfone probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:2

8e minuut.
Legé rent richting de bal. Legé geeft een lange en hoge pass. Skórnicki probeert de bal met de borst te controleren. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini haalt uit met een fantastische trap. Cilfone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:3

13e minuut.
Speriani geeft een lange en hoge pass. Orvieto speelt de bal door. Klungelig pakt Koloskov-Rodosskij de bal. De Matteis rent richting de bal. De Matteis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Della Maggiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Maggiore geeft een hoge lob. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis schiet op doel. Cilfone probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:4

20e minuut.
Putelis met een sublieme pass. Speriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriani passt de bal met de wreef. Bambagini rent richting de bal. Bambagini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:5

23e minuut.
Buitenhuis is nu in balbezit. Momoli rent richting de bal. Buitenhuis geeft een hoge lob. Bambagini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De Liguori verovert de bal door een tackle van achteren. De Liguori passt de bal zonder na te denken. Speriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriani geeft een lange en hoge pass. Putelis onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:6

29e minuut.
Mândreanu is nu in balbezit. Della Maggiore onderschept slim de pass. Della Maggiore geeft een hoge lob. Daar is Bambagini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bambagini haalt uit met een fantastische trap. Cilfone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Bambagini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:7

35e minuut.
Duzyan met de inworp. Legé rent richting de bal. Legé passt de bal zonder na te denken. Bambagini is nu in balbezit. Bambagini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Speriani zal de hoekschop nemen. Bambagini heeft problemen om de bal te vangen. Mândreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bambagini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Malridotti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Speriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriani passt de bal zonder na te denken. Duzyan onderschept slim de pass. Malridotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Malridotti draait met de bal, schiet en ... Cilfone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Putelis is nu in balbezit. Putelis probeert naar een medespeler te passen. De Matteis rent richting de bal. De Matteis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:8

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Liguori met de inworp. De Matteis rent richting de bal. De Matteis haalt uit met een fantastische trap. Cilfone probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Moromete heeft problemen om de bal te vangen. De Liguori onderschept slim de pass. De Liguori met een sublieme pass. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis draait met de bal, schiet en ... Cilfone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis haalt uit met een fantastische trap. Cilfone werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Lodi 56%, Real Formaggio 44%.
Union Lodi - Real Formaggio 0:9

46e minuut.
Speriani passt de bal in één keer door. De Liguori probeert naar een medespeler te passen. Bambagini rent richting de bal. Bambagini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:10

57e minuut.
De Matteis is nu in balbezit. Koloskov-Rodosskij rent richting de bal. De Matteis verovert de bal door een tackle van achteren. De Matteis draait met de bal, schiet en ... Cilfone maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:11

60e minuut.
Speriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Speriani geeft een lange en hoge pass. De Matteis rent richting de bal. De Matteis schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dragóner is nu in balbezit. Dragóner passt de bal in één keer door. Speriani rent richting de bal. Speriani speelt de bal door. Klungelig pakt Bambagini de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Speriani neemt de hoekschop. Bambagini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:12

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koloskov-Rodosskij met een snelle inworp. Moromete heeft problemen om de bal te vangen. Koloskov-Rodosskij is nu in balbezit. Koloskov-Rodosskij geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Dragóner is nu in balbezit. De Liguori onderschept slim de pass. De Liguori geeft de bal voor. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis haalt uit met een fantastische trap. Cilfone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Orvieto kopt de bal weg. De Liguori geeft een lange en hoge pass. De Matteis is nu in balbezit. De Matteis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:13

79e minuut.
De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfone met een sublieme pass. De Liguori kopt de bal weg. De Matteis controleert de bal met de borst. De Matteis schiet op doel. Cilfone probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis draait met de bal, schiet en ... Cilfone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Legé geeft een hoge lob. Moromete probeert naar een medespeler te passen. De Matteis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Matteis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Union Lodi - Real Formaggio 0:14

86e minuut.
Koloskov-Rodosskij passt de bal in één keer door. Inworp. Della Maggiore met een snelle inworp. De Matteis rent richting de bal. De Matteis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gallazzo met een sublieme pass. Skórnicki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lari de bal onder controle te krijgen. Moromete bereikt de bal nog maar net als eerste. Moromete draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gallazzo trapt de bal weg van het doel. Duzyan heeft problemen om de bal te vangen. Speriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Bambagini rent richting de bal. Bambagini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Union Lodi 51%, Real Formaggio 49%.
Union Lodi - Real Formaggio 0:14