Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Providência Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 272
Providência Kurashiki F. Club
leozinho22 Tactiek goo
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 43.9
zwak Schieten solide
redelijk Passen matig
matig Verdedigen goed


3e minuut.
Maćkowiak geeft de bal voor. Inworp. Kyung-Gui met de inworp. Piękoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękoś geeft een hoge lob. Śmiech probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Magnesio rent richting de bal. Magnesio passt de bal met de wreef. Kobyłko met een sublieme pass. Munitis Álvarez rent richting de bal. Munitis Álvarez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Kurashiki F. Club 0:1

19e minuut.
Kobyłko onderschept slim de pass. Kobyłko geeft de bal voor. Potouridis heeft problemen om de bal te vangen. Munitis Álvarez is nu in balbezit. Munitis Álvarez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Kobyłko is nu in balbezit. Kobyłko geeft de bal voor. Salvalalio heeft problemen om de bal te vangen. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Sudoł is nu in balbezit. Sudoł schiet op doel. Śmiech werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Kurashiki F. Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 78%, Kurashiki F. Club 22%.
Providência - Kurashiki F. Club 0:2

56e minuut.
Kyung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Maćkowiak speelt de bal door. Munitis Álvarez rent richting de bal. Munitis Álvarez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Violeiro rent richting de bal. Violeiro passt de bal in één keer door. Łoszkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sudoł rent richting de bal. Sudoł geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Gadea controleert de bal met de borst. Gadea passt de bal zonder na te denken. Munitis Álvarez rent richting de bal. Munitis Álvarez draait met de bal, schiet en ... Śmiech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Kurashiki F. Club 0:3

80e minuut.
Aragão heeft problemen om de bal te vangen. Piękoś is nu in balbezit. Piękoś passt de bal in één keer door. Daar is Sudoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sudoł geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Caglia probeert naar een medespeler te passen. Magnesio is nu in balbezit. Magnesio geeft een lange en hoge pass. Sudoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudoł geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 50%, Kurashiki F. Club 50%.
Providência - Kurashiki F. Club 0:3