Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Barabás Hanna
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Nyíregyháza FC heavymeNtál
5-2-3 Tactiek jobbos gyenge
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 8
1 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
72.7 gemiddelde waardering 71.2
incredible Schieten formidable
formidable Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


2e minuut.
Kispál is nu in balbezit. Thanh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Minh geeft de bal voor. Altobrandi krijgt zijn hoofd ertegen. Rompek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 0:1

5e minuut.
Massera speelt de bal door. Klungelig pakt Estatzu de bal. Estatzu speelt de bal door. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard schiet op doel. Thành Vinh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Miúra geeft een lange en hoge pass. Valle kopt de bal weg. Bustillos is nu in balbezit. Bustillos geeft de bal voor. Estatzu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thanh Minh. Massera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veskioja met een snel genomen vrije trap. Bouchard springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Veskioja is nu in balbezit. Ballesta verovert de bal door een tackle van achteren. Bouchard rent richting de bal. Bouchard haalt uit met een fantastische trap. Thành Vinh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 1:1

14e minuut.
Mendoza geeft een lange en hoge pass. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Estatzu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Estatzu neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 2:1

22e minuut.
Miúra passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt McGeady de bal. Altobrandi is nu in balbezit. Altobrandi haalt uit met een fantastische trap. Rompek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 2:2

24e minuut.
Klungelig pakt Estatzu de bal. Ballesta verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Veskioja. Veskioja krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Quang Vinh rent richting de bal. Veskioja verovert de bal door een tackle van achteren. Miúra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miúra krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Valle rent richting de bal. Valle geeft de bal voor. Bouchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouchard schiet op doel. Thành Vinh werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ballesta speelt de bal door. Sánchez speelt de bal door. Massera geeft een lange en hoge pass. Bouchard maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Quang Vinh heeft problemen om de bal te vangen. Massera rent richting de bal. Quang Vinh schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Massera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veskioja wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Paszkowski geeft de bal voor. José García geeft een hoge lob. Paszkowski kopt de bal weg. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 3:2

45e minuut.
Bździądło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thanh Minh met een sublieme pass. José García rent richting de bal. Sánchez onderschept slim de pass. Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 37%, heavymeNtál 63%.
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 3:2

47e minuut.
Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Altobrandi is nu in balbezit. Met opzet legt Valle zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valle naar de kleedkamers voor een vroege douche. Altobrandi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Thanh Minh komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Tarchiani maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu passt de bal zonder na te denken. Bouchard is nu in balbezit. Bouchard schiet op doel. Thành Vinh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Thanh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thanh Minh passt de bal in één keer door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez geeft de bal voor. Kispál maakt een snoekduik en kopt de bal. Rompek bokst de bal weg.

59e minuut.
Miúra speelt de bal door. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło passt de bal met de wreef. Altobrandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Altobrandi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Miúra met de inworp. Bustillos met een sublieme pass. Bouchard rent richting de bal. Bouchard draait met de bal, schiet en ... Thành Vinh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bustillos neemt de hoekschop. Bouchard maakt een snoekduik en kopt de bal. Thành Vinh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 4:2

68e minuut.
Miúra passt de bal in één keer door. Bździądło rent richting de bal. Bździądło geeft een lange en hoge pass. Kispál krijgt zijn hoofd ertegen. Rompek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 4:3

73e minuut.
Altobrandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Altobrandi passt de bal in één keer door. Bździądło is nu in balbezit. Bździądło geeft een hoge lob. Kispál springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Paszkowski met een sublieme pass. Bździądło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bździądło speelt de bal door. Altobrandi is nu in balbezit. Altobrandi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bouchard passt de bal zonder na te denken. Veskioja is nu in balbezit. Ballesta begaat een overtreding. Ballesta krijgt een gele kaart. Veskioja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veskioja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bouchard springt en kopt de bal. Thành Vinh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Bździądło is nu in balbezit. Bździądło heeft problemen om de bal te vangen. Bździądło probeert naar een medespeler te passen. Kispál rent richting de bal. Kispál schiet op doel. Rompek bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 53%, heavymeNtál 47%.
Nyíregyháza FC - heavymeNtál 4:3