Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lzs Bobrowo 77 Gang z Plutona
proba 1 Tactiek pro4 1.1 att
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 49.9
solid Schieten very good
good Passen good
very good Verdedigen good


8e minuut.
Beclea rent richting de bal. Krokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Krokowski geeft een lange en hoge pass. Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Inworp. Panagoulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fahrenhorst geeft een hoge lob. Fauli krijgt zijn hoofd ertegen. Bękart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lzs Bobrowo 77 - Gang z Plutona 0:1

13e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán geeft de bal voor. Fauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastrup schiet op doel. Paal! Fauli rent richting de bal. Fauli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Fauli passt de bal in één keer door. Zorzenone probeert de bal aan de voet te houden. Beclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beclea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Jezerkić kan de bal niet met de borst controleren. Jezerkić geeft een hoge lob. Celmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca verovert de bal door een tackle van achteren. Doradca schiet op doel. Veltroni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piekarz rent richting de bal. Piekarz geeft de bal voor. Krokowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krokowski geeft een hoge lob. Doradca maakt een snoekduik en kopt de bal. Veltroni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Bobrowo 77 49%, Gang z Plutona 51%.
Lzs Bobrowo 77 - Gang z Plutona 0:1

69e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Celmer geeft de bal voor. Zorzenone rent richting de bal. Kastrup onderschept slim de pass. Kastrup haalt uit met een fantastische trap. Bękart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fauli de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Zorzenone geeft de bal voor. Inworp. Panagoulis met de inworp. Kastrup heeft problemen om de bal te vangen. Kastrup haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kozák onderschept slim de pass. Inworp. Guzmán met een snelle inworp. Fahrenhorst bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahrenhorst geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lzs Bobrowo 77 49%, Gang z Plutona 51%.
Lzs Bobrowo 77 - Gang z Plutona 0:1