Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ha Ho He HBSC FC Grubson
Dyd`sik Tactiek Gruu off
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten very good
good Passen very good
very good Verdedigen very good


8e minuut.
Knight Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr passt de bal zonder na te denken. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - FC Grubson 0:1

15e minuut.
Spandowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight Jr onderschept slim de pass. Knight Jr probeert naar een medespeler te passen. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu draait met de bal, schiet en ... Dempsey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Kiełpiński rent richting de bal. Kriisa verovert de bal door een tackle van achteren. Kriisa probeert naar een medespeler te passen. Dubas geeft een hoge lob. Amorginos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Spandowski verovert de bal door een tackle van achteren. Spandowski passt de bal zonder na te denken. Stanić met een sublieme pass. Amorginos rent richting de bal. Amorginos schiet op doel. Mustafazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 50%, FC Grubson 50%.
Ha Ho He HBSC - FC Grubson 0:1

61e minuut.
Daar is Wojdała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Apaydın bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado is nu in balbezit. Apaydın is nu in balbezit. Apaydın haalt uit met een fantastische trap. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ha Ho He HBSC - FC Grubson 0:2

64e minuut.
Salgado geeft een lange en hoge pass. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez rent richting de bal. Arzu verovert de bal door een tackle van achteren. Arzu haalt uit met een fantastische trap. Dempsey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Amorginos controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Malaškevičius komt het veld opgelopen. Yaacob komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Kriisa geeft de bal voor. Arzu is nu in balbezit. Quốc Hưng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quốc Hưng krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Knight Jr speelt de bal door. Brovarskyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brovarskyi probeert naar een medespeler te passen. Arzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arzu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ha Ho He HBSC 55%, FC Grubson 45%.
Ha Ho He HBSC - FC Grubson 0:2