Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Eden del Tifoso
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers:
A Mani Basse Manchester Ovest
3-1-3-3 Crazy Tactiek News
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
71.4 gemiddelde waardering 66.3
uitmuntend Schieten zeer goed
uitmuntend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


5e minuut.
Viktorsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thuận bereikt de bal nog maar net als eerste. Camarda begaat een overtreding. Quang Thuận raakt geblesseerd tijdens het duel. Dragomirov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Viktorsson passt de bal in één keer door. Quang Thuận heeft problemen om de bal te vangen. Viktorsson probeert naar een medespeler te passen. Feigenbutz rent richting de bal. Feigenbutz haalt uit met een fantastische trap. Corto bokst de bal weg.

9e minuut.
Şevket kopt de bal weg. Abdyli is nu in balbezit. Abdyli heeft problemen om de bal te vangen. Abdyli geeft een hoge lob. Şevket krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Formica met de inworp. Peresada met een sublieme pass. Formica geeft de bal voor. Abdyli rent richting de bal. Abdyli schiet op doel. Trondl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Manchester Ovest 1:0

25e minuut.
Feigenbutz met een snelle inworp. Dragomirov is nu in balbezit. Peresada begaat een overtreding. Peresada krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Dobrota is nu in balbezit. Dobrota passt de bal met de wreef. Siikala rent richting de bal. Abdyli verovert de bal door een tackle van achteren. Abdyli schiet op doel. Trondl bokst de bal weg.

28e minuut.
Pařík onderschept slim de pass. Pařík geeft de bal voor. Couton is nu in balbezit. Couton schiet op doel. Corto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A Mani Basse - Manchester Ovest 1:1

34e minuut.
Abdyli is nu in balbezit. Abdyli passt de bal zonder na te denken. Burian rent richting de bal. Burian draait met de bal, schiet en ... Trondl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Manchester Ovest 2:1

37e minuut.
Inworp. Dobrota met de inworp. Şevket rent richting de bal. Burian is nu in balbezit. Burian haalt uit met een fantastische trap. Trondl bokst de bal weg.

43e minuut.
Viktorsson speelt de bal door. Quang Thuận is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardović. Quang Thuận is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Viktorsson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Corto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 57%, Manchester Ovest 43%.
A Mani Basse - Manchester Ovest 2:1

58e minuut.
Peresada geeft de bal voor. Siikala rent richting de bal. Abdyli verovert de bal door een tackle van achteren. Abdyli haalt uit met een fantastische trap. Trondl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Manchester Ovest 3:1

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Burian stond buitenspel. Schepers neemt vlug de vrije trap. van de Korput bereikt de bal nog maar net als eerste. Couton verovert de bal door een tackle van achteren. Couton geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Thuận is nu in balbezit. Gardović onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
A Mani Basse - Manchester Ovest 3:2

68e minuut.
Camarda geeft de bal voor. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket speelt de bal door. Burian rent richting de bal. Burian haalt uit met een fantastische trap. Trondl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Siikala bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikala passt de bal in één keer door. Feigenbutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Feigenbutz geeft de bal voor. Quang Thuận krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A Mani Basse - Manchester Ovest 3:3

88e minuut.
Pařík is nu in balbezit. Pařík passt de bal met de wreef. Gagnidze heeft problemen om de bal te vangen. Şevket bereikt de bal nog maar net als eerste. Şevket draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A Mani Basse 61%, Manchester Ovest 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A Mani Basse - Manchester Ovest 3:3