Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:00
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Inter-Miami Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3074
Inter-Miami Zinu Nisko
t1 Tactiek 5-3-2 edit
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
29.7 gemiddelde waardering 35.3
redelijk Schieten redelijk
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Daar is Krigl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayala rent richting de bal. Krigl begaat een overtreding. Krigl krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gattinger geeft de bal voor. Thế Anh is nu in balbezit. Thế Anh passt de bal in één keer door. Ayala is nu in balbezit. Ayala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cuellar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hepşen de bal onder controle te krijgen. Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigore haalt uit met een fantastische trap. Bordon werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Gattinger passt de bal zonder na te denken. Dracula rent richting de bal. Dracula passt de bal met de wreef. Gattinger is nu in balbezit. Gattinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dracula probeert naar een medespeler te passen. Fornaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinger onderschept slim de pass. Gattinger schiet op doel. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kazinecas passt de bal in één keer door. Dracula heeft problemen om de bal te vangen. Dracula geeft de bal voor. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kazinecas passt de bal zonder na te denken. Krigl rent richting de bal. Krigl speelt de bal door. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Zinu Nisko 0:1

31e minuut.
Krigl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krigl geeft een lange en hoge pass. Carrera rent richting de bal. Gattinger onderschept slim de pass. Gattinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Inworp. Krigl met een snelle inworp. Băcanu is nu in balbezit. Băcanu haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Zinu Nisko 0:2

39e minuut.
Ślepokura probeert naar een medespeler te passen. Grigore rent richting de bal. Kazinecas maakt een afschuwelijke overtreding. Kazinecas krijgt een gele kaart. Grigore raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Wałkarz passt de bal in één keer door. Dracula is nu in balbezit. Dracula passt de bal zonder na te denken. Gattinger is nu in balbezit. Gattinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Zinu Nisko 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-Miami 56%, Zinu Nisko 44%.
Inter-Miami - Zinu Nisko 0:3

46e minuut.
Mora komt het veld opgelopen. Veermaa komt het veld opgelopen. Pragacz komt het veld opgelopen. Piccin komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Klungelig pakt Fornaris de bal. Mora probeert naar een medespeler te passen. Dracula is nu in balbezit. Dracula geeft de bal voor. Wałkarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Inworp. Moskal komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Grigore bereikt de bal nog maar net als eerste. Veermaa rent richting de bal. Grigore onderschept slim de pass. Grigore schiet op doel. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Llanes bereikt de bal nog maar net als eerste. Llanes speelt de bal door. Ślepokura rent richting de bal. Wałkarz onderschept slim de pass. Wałkarz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter-Miami - Zinu Nisko 0:4

74e minuut.
Dracula passt de bal zonder na te denken. Wałkarz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrera. Wałkarz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dracula zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter-Miami 62%, Zinu Nisko 38%.
Inter-Miami - Zinu Nisko 0:4