Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Otchłań Hadesa
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6293
Hellboy`s DonPindol Okrutny
treningowa Tactiek TESTOWA
44% Balbezit 56%
94% Spel op eigen helft 6%
0 Doelpogingen 79
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 49.4
matig Schieten uitmuntend
matig Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Cariño speelt de bal door. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:1

3e minuut.
Kuniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuniec passt de bal met de wreef. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:2

5e minuut.
Serra is nu in balbezit. Fiordalisi verovert de bal door een tackle van achteren. Fiordalisi passt de bal met de wreef. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:3

7e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cariño zal de hoekschop nemen. Kuniec heeft problemen om de bal te vangen. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:4

7e minuut.
Gavrilescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cariño speelt de bal door. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:5

9e minuut.
Vasko probeert naar een medespeler te passen. Cariño heeft problemen om de bal te vangen. Cariño speelt de bal door. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Eftimie trapt de bal weg. Kuniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Fiordalisi de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cariño geeft de bal voor. Smolarow maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Eftimie speelt de bal door. Kuniec kopt de bal weg. Vasko is nu in balbezit. Vasko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:6

12e minuut.
Cariño speelt de bal door. Smolarow met een sublieme pass. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:7

13e minuut.
Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Cariño passt de bal met de wreef. Smolarow rent richting de bal. Smolarow haalt uit met een fantastische trap. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kuniec kopt de bal weg. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko met een sublieme pass. Smolarow heeft problemen om de bal te vangen. Smolarow schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:8

15e minuut.
Kuniec met de inworp. Vasko heeft problemen om de bal te vangen. Vasko speelt de bal door. Xuân Khoa is nu in balbezit. Xuân Khoa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:9

16e minuut.
Cariño onderschept slim de pass. Cariño passt de bal zonder na te denken. Smolarow heeft problemen om de bal te vangen. Smolarow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cariño met de inworp. Daar is Vasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasko met een sublieme pass. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Eftimie probeert naar een medespeler te passen. Cariño kopt de bal weg. Smolarow controleert de bal met de borst. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:10

21e minuut.
Hofman met een sublieme pass. Klungelig pakt Kuniec de bal. Kuniec met een sublieme pass. Klungelig pakt Smolarow de bal. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:11

22e minuut.
Kuziel is nu in balbezit. Smolarow maakt een afschuwelijke overtreding. Kuziel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuziel met een snel genomen vrije trap. Kuniec kopt de bal weg. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:12

23e minuut.
Vasko rent richting de bal. Vasko speelt de bal door. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:13

24e minuut.
Kuniec met de inworp. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko met een sublieme pass. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Fiordalisi probeert naar een medespeler te passen. Eftimie speelt de bal door. Cariño speelt de bal door. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Eftimie bokst de bal weg. Fiordalisi is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuniec zal de hoekschop nemen. Smolarow springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Kuniec met een snelle inworp. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie bokst de bal weg. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:14

29e minuut.
Napiórkowski is nu in balbezit. Kuniec onderschept slim de pass. Kuniec probeert naar een medespeler te passen. Smolarow rent richting de bal. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Smolarow rent richting de bal. Smolarow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:15

31e minuut.
Cariño kopt de bal weg. Vasko heeft problemen om de bal te vangen. Vasko met een sublieme pass. Smolarow rent richting de bal. Smolarow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:16

33e minuut.
Cariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko is nu in balbezit. Vasko passt de bal in één keer door. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow haalt uit met een fantastische trap. Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko met een sublieme pass. Klungelig pakt Smolarow de bal. Smolarow schiet op doel. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:17

39e minuut.
Kuniec onderschept slim de pass. Kuniec speelt de bal door. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:18

43e minuut.
Vasko is nu in balbezit. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fiordalisi de bal. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:19

44e minuut.
Cariño met een snelle inworp. Vasko is nu in balbezit. Vasko passt de bal in één keer door. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:20

45e minuut.
Kuniec is nu in balbezit. Kuniec passt de bal met de wreef. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboy`s 94%, DonPindol Okrutny 6%.
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:21

46e minuut.
Fiordalisi probeert naar een medespeler te passen. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:22

48e minuut.
Senatore met een sublieme pass. Nadarkiewicz speelt de bal door. Abramov rent richting de bal. Cariño verovert de bal door een tackle van achteren. Cariño passt de bal in één keer door. Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Eftimie speelt de bal door. Kuniec rent richting de bal. Kuniec passt de bal zonder na te denken. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:23

55e minuut.
Eftimie met een sublieme pass. Kuniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Vasko de bal. Vasko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Eftimie de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:24

56e minuut.
Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko rent richting de bal. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Cariño bereikt de bal nog maar net als eerste. Cariño haalt uit met een fantastische trap. Eftimie bokst de bal weg.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cariño met de inworp. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Eftimie bokst de bal weg. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hofman controleert de bal met de borst. Vasko speelt de bal door. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:25

61e minuut.
Xuân Khoa passt de bal zonder na te denken. Kotucz rent richting de bal. Vasko met een sublieme pass. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie bokst de bal weg. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:26

65e minuut.
Gavrilescu met een snelle inworp. Cariño rent richting de bal. Cariño speelt de bal door. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:27

68e minuut.
Xuân Khoa speelt de bal door. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuniec speelt de bal door. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:28

69e minuut.
Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasko speelt de bal door. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:29

70e minuut.
Inworp. Cariño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smolarow rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:30

71e minuut.
Cariño probeert naar een medespeler te passen. Smolarow rent richting de bal. Smolarow passt de bal met de wreef. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie bokst de bal weg. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi heeft problemen om de bal te vangen. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow haalt uit met een fantastische trap. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:31

76e minuut.
Cariño met een sublieme pass. Kuniec speelt de bal door. Fiordalisi probeert naar een medespeler te passen. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Senatore is nu in balbezit. Cariño onderschept slim de pass. Cariño passt de bal in één keer door. Smolarow is nu in balbezit. Smolarow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Smolarow rent richting de bal. Smolarow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:32

78e minuut.
Cariño onderschept slim de pass. Cariño passt de bal met de wreef. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Vasko passt de bal met de wreef. Smolarow heeft problemen om de bal te vangen. Smolarow met een sublieme pass. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:33

82e minuut.
Kuniec met de inworp. Vasko probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Vasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiordalisi is nu in balbezit. Senatore is nu in balbezit. Fiordalisi onderschept slim de pass. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smolarow bereikt de bal nog maar net als eerste. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:34

86e minuut.
Senatore raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Walkowiak komt het veld opgelopen. Eftimie trapt de bal weg van het doel. Vasko kopt de bal weg. Smolarow heeft problemen om de bal te vangen. Smolarow draait met de bal, schiet en ... Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Fiordalisi de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:35

87e minuut.
Vasko heeft problemen om de bal te vangen. Vasko passt de bal in één keer door. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Eftimie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:36

88e minuut.
Inworp. Kuniec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel. Eftimie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Vasko met een sublieme pass. Kuniec met een sublieme pass. Fiordalisi heeft problemen om de bal te vangen. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Eftimie met een harde bal richting middenveld. Cariño is nu in balbezit. Cariño passt de bal in één keer door. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:37

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboy`s 94%, DonPindol Okrutny 6%.
Hellboy`s - DonPindol Okrutny 0:37