Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: JMJJ Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4047
JMJJ Rixiloco93
yeeah Tactiek 26012024
52% Balbezit 48%
17% Spel op eigen helft 83%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 35.3
excellent Schieten adequate
excellent Passen weak
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Bello speelt de bal door. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar passt de bal in één keer door. Lamar is nu in balbezit. Lamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Inworp. Rafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro geeft een hoge lob. Lamar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Correddu kopt de bal weg. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro passt de bal met de wreef. Lamar rent richting de bal. Lamar draait met de bal, schiet en ... Gobbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Orrantia verovert de bal door een tackle van achteren. Pęchecki probeert naar een medespeler te passen. Mancilla Navarro speelt de bal door. Lamar is nu in balbezit. Lamar haalt uit met een fantastische trap. Gobbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mancilla Navarro rent richting de bal. Mancilla Navarro geeft een hoge lob. Lamar krijgt zijn hoofd ertegen. Gobbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Correddu is nu in balbezit. Correddu geeft een hoge lob. Merli kopt de bal weg. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Lamar rent richting de bal. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro met een sublieme pass. Merli rent richting de bal. Merli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Doeltrap. Gobbo met een harde bal richting middenveld. Żuraw kopt de bal weg. Klungelig pakt Lamar de bal. Lamar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Calado passt de bal zonder na te denken. Bożym is nu in balbezit. Orrantia begaat een overtreding. Orrantia krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Belényesi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñar met een snelle inworp. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rafa met een snelle inworp. Mancilla Navarro geeft een lange en hoge pass. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Merli onderschept slim de pass. Cebulski is nu in balbezit. Lamar onderschept slim de pass. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 21%, Rixiloco93 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JMJJ - Rixiloco93 0:0

48e minuut.
Mancilla Navarro rent richting de bal. Mancilla Navarro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Belényesi de bal. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merli bereikt de bal nog maar net als eerste. Merli draait met de bal, schiet en ... Gobbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Rixiloco93 1:0

50e minuut.
Pęchecki geeft de bal voor. Lamar rent richting de bal. Belényesi begaat een overtreding. Lamar raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mancilla Navarro neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rafa rent richting de bal. Rafa passt de bal met de wreef. Mancilla Navarro met een sublieme pass. Lamar is nu in balbezit. Lamar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Gobbo trapt de bal weg van het doel. Piñar is nu in balbezit. Piñar geeft een lange en hoge pass. Lamar rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Piñar onderschept slim de pass. Piñar probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lamar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Rixiloco93 2:0

61e minuut.
Cebulski geeft een lange en hoge pass. Piñar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñar passt de bal zonder na te denken. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar draait met de bal, schiet en ... Gobbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar geeft een hoge lob. Daar is Cebulski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Merli heeft problemen om de bal te vangen. Mancilla Navarro rent richting de bal. Mancilla Navarro speelt de bal door. Lamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafa geeft een hoge lob. Daar is Belényesi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merli rent richting de bal. Merli draait met de bal, schiet en ... Gobbo bokst de bal weg. Merli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Żuraw passt de bal zonder na te denken. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro passt de bal met de wreef. Lamar rent richting de bal. Lamar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JMJJ - Rixiloco93 3:0

75e minuut.
Rafa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mancilla Navarro is nu in balbezit. Mancilla Navarro geeft een lange en hoge pass. Lamar is nu in balbezit. Lamar haalt uit met een fantastische trap. Gobbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Mancilla Navarro probeert naar een medespeler te passen. Cebulski onderschept slim de pass. Merli is nu in balbezit. Merli geeft een hoge lob. Lamar krijgt zijn hoofd ertegen. Gobbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Mancilla Navarro passt de bal zonder na te denken. Belényesi is nu in balbezit. Lamar onderschept slim de pass. Lamar draait met de bal, schiet en ... Gobbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Gobbo trapt de bal weg. Rafa kopt de bal weg. Merli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Piñar passt de bal in één keer door. Lamar rent richting de bal. Lamar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Belényesi de bal onder controle te krijgen. Gobbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Orrantia is nu in balbezit. Orrantia geeft een hoge lob. Lamar kopt de bal weg. Merli is nu in balbezit. Merli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JMJJ 13%, Rixiloco93 87%.
JMJJ - Rixiloco93 3:0