Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: H-mégy FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3946
H-mégy FC Fc Hóhányók
352 Tactiek Hóh
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


22e minuut.
Aslan rent richting de bal. Chenu onderschept slim de pass. Chenu passt de bal met de wreef. Dromokaitis rent richting de bal. Dromokaitis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Chenu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Minarik de bal. Minarik met een sublieme pass. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis schiet op doel. Fejerešák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Harnik is nu in balbezit. Dromokaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Fc Hóhányók 0:1

28e minuut.
Csöregh heeft problemen om de bal te vangen. Drnda rent richting de bal. Csöregh bereikt de bal nog maar net als eerste. Csöregh geeft de bal voor. Kothencz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Csöregh bereikt de bal nog maar net als eerste. Csöregh passt de bal zonder na te denken. Gordillo verovert de bal door een tackle van achteren. Dromokaitis rent richting de bal. Dromokaitis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dromokaitis de bal. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Fc Hóhányók 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H-mégy FC 53%, Fc Hóhányók 47%.
H-mégy FC - Fc Hóhányók 0:2

52e minuut.
Kothencz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kothencz passt de bal met de wreef. Stępkowski probeert naar een medespeler te passen. Murawa rent richting de bal. Murawa schiet op doel. Belchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Keruzoré probeert naar een medespeler te passen. Martiniukas rent richting de bal. Minarik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Minarik krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Slavchev is nu in balbezit. Slavchev geeft de bal voor. Klungelig pakt Cotereac de bal. Murawa is nu in balbezit. Murawa haalt uit met een fantastische trap. Belchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Klungelig pakt Casasoli de bal. Montagno onderschept slim de pass. Montagno geeft een lange en hoge pass. Murawa krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
de Luz geeft een lange en hoge pass. Casasoli kopt de bal weg. Montagno probeert naar een medespeler te passen. Murawa heeft problemen om de bal te vangen. Murawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Minarik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chenu is nu in balbezit. Chenu met een sublieme pass. Dromokaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dromokaitis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
H-mégy FC - Fc Hóhányók 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: H-mégy FC 58%, Fc Hóhányók 42%.
H-mégy FC - Fc Hóhányók 0:3