Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ötüken Universitatea Cluj-Napoca
Zafer Tactiek U 523
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
64.7 gemiddelde waardering 60.9
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Ronaldo onderschept slim de pass. Ronaldo geeft de bal voor. Güngör heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamfir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Küçükyılmaz passt de bal met de wreef. Akan rent richting de bal. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Küçükyılmaz draait met de bal, schiet en ... Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft de bal voor. Kızılkan heeft problemen om de bal te vangen. Zamfir rent richting de bal. Zamfir schiet op doel. Sukal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 57%, Universitatea Cluj-Napoca 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ötüken - Universitatea Cluj-Napoca 0:0

51e minuut.
Mowlik kopt de bal weg. Çalışkaner is nu in balbezit. Çalışkaner geeft een hoge lob. Akan is nu in balbezit. Akan schiet op doel. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Mądzielewski met een snelle inworp. Küçükyılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi verovert de bal door een tackle van achteren. Sruthi geeft een lange en hoge pass. Hirata maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Akan rent richting de bal. Akan met een sublieme pass. Ronaldo is nu in balbezit. Kayı verovert de bal door een tackle van achteren. Kayı draait met de bal, schiet en ... Czyż bokst de bal weg.

75e minuut.
Mądzielewski kopt de bal weg. Daar is Kızılkan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kızılkan geeft een lange en hoge pass. Karacabay rent richting de bal. Karacabay draait met de bal, schiet en ... Czyż bokst de bal weg.

83e minuut.
Küçükyılmaz is nu in balbezit. Küçükyılmaz geeft de bal voor. Karacabay bereikt de bal nog maar net als eerste. Karacabay draait met de bal, schiet en ... Czyż maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Maradona-Lmaghrib geeft een hoge lob. Kocatürk kopt de bal weg. Kayı rent richting de bal. Kayı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Küçükyılmaz passt de bal met de wreef. Çalışkaner speelt de bal door. Güngör heeft problemen om de bal te vangen. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik draait met de bal, schiet en ... Sukal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ötüken 47%, Universitatea Cluj-Napoca 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ötüken - Universitatea Cluj-Napoca 0:0