Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Capybara Invaders ALTAY
Fukuoka Tactiek ARAS 5-2-3
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
17 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
80.1 gemiddelde waardering 72.1
incredible Schieten formidable
incredible Passen formidable
incredible Verdedigen incredible


17e minuut.
Blind probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kondraciuk de bal. Kondraciuk passt de bal zonder na te denken. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski schiet op doel. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Paciosi rent richting de bal. Paciosi passt de bal met de wreef. Mayz rent richting de bal. Mayz schiet op doel. Capellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - ALTAY 0:1

29e minuut.
Groblewski rent richting de bal. Groblewski probeert naar een medespeler te passen. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk geeft een hoge lob. Duddy krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rudawski kopt de bal weg. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind passt de bal met de wreef. Duddy is nu in balbezit. Duddy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Paciosi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blind. Paciosi raakt geblesseerd tijdens het duel. Conde zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kazhigaliev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Blind rent richting de bal. Blind passt de bal met de wreef. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Groblewski rent richting de bal. Groblewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kondraciuk met de inworp. Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng geeft een lange en hoge pass. Vlahos krijgt zijn hoofd ertegen. Sousa Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Capybara Invaders - ALTAY 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capybara Invaders 41%, ALTAY 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Capybara Invaders - ALTAY 1:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Thắng met de inworp. Kondraciuk probeert naar een medespeler te passen. Minh Thắng geeft de bal voor. Vlahos springt en kopt de bal. Sousa Mendes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duddy is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - ALTAY 2:1

52e minuut.
Lenkiewicz met een sublieme pass. Kondraciuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondraciuk passt de bal in één keer door. Vlahos rent richting de bal. Vlahos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - ALTAY 3:1

54e minuut.
Kondraciuk heeft problemen om de bal te vangen. Quartieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondraciuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Frangueiro komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Minh Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Thắng passt de bal in één keer door. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk geeft een hoge lob. Vlahos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Frangueiro probeert naar een medespeler te passen. Kazhigaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazhigaliev probeert naar een medespeler te passen. Mayz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Capellini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Minh Thắng rent richting de bal. Minh Thắng passt de bal zonder na te denken. Kondraciuk is nu in balbezit. Kondraciuk geeft een hoge lob. Vlahos springt en kopt de bal. Sousa Mendes bokst de bal weg. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Sousa Mendes probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

85e minuut.
Kuźniewski kopt de bal weg. Blind bereikt de bal nog maar net als eerste. Blind geeft een hoge lob. Vlahos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Capybara Invaders - ALTAY 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Capybara Invaders 24%, ALTAY 76%.
Capybara Invaders - ALTAY 4:1