Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Arena Seksu
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Demony Seksu FC Niebiescy77
czas na zmiane Tactiek 7
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 22
7 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 52.5
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Kopytko passt de bal zonder na te denken. Miles speelt de bal door. Pirkkala rent richting de bal. Pirkkala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - FC Niebiescy77 1:0

12e minuut.
Kaplár met een sublieme pass. Kulička rent richting de bal. Kopytko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopytko krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Gut speelt de bal door. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stańko krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hauck speelt de bal door. Kulička is nu in balbezit. Kulička probeert naar een medespeler te passen. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Klimowicz met een sublieme pass. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte is nu in balbezit. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Mjøs rent richting de bal. Mjøs speelt de bal door. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demony Seksu - FC Niebiescy77 1:1

35e minuut.
Hauck speelt de bal door. Klimowicz heeft problemen om de bal te vangen. Klimowicz speelt de bal door. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Majchrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Pirkkala kopt de bal weg. Klimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimowicz met een sublieme pass. Aponte rent richting de bal. Aponte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kopytko is nu in balbezit. Klimowicz onderschept slim de pass. Klimowicz met een sublieme pass. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel. Majchrowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pauletti speelt de bal door. Venza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pirkkala rent richting de bal. Pirkkala draait met de bal, schiet en ... Orozco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - FC Niebiescy77 2:1

45e minuut.
Kaplár is nu in balbezit. Kaplár geeft de bal voor. Stańko heeft problemen om de bal te vangen. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demony Seksu 54%, FC Niebiescy77 46%.
Demony Seksu - FC Niebiescy77 2:1

47e minuut.
Klungelig pakt Hauck de bal. Pauletti probeert naar een medespeler te passen. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Demony Seksu - FC Niebiescy77 2:2

50e minuut.
Mjøs rent richting de bal. Mjøs passt de bal met de wreef. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička draait met de bal, schiet en ... Majchrowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - FC Niebiescy77 2:3

65e minuut.
Klimowicz geeft de bal voor. Stafowski kopt de bal weg. Daar is Pauletti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaplár rent richting de bal. Kaplár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kaplár rent richting de bal. Stafowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaplár raakt geblesseerd tijdens het duel. Kulička zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Majchrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - FC Niebiescy77 2:4

73e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordogni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aponte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hauck met een snel genomen vrije trap. Kaplár maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tischler geeft de bal voor. Klungelig pakt Nawotczyński de bal. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Majchrowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demony Seksu - FC Niebiescy77 2:5

75e minuut.
Badalo komt het veld opgelopen. Ciuchină komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ngọc Cường rent richting de bal. Ngọc Cường geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morán de bal. Kulička is nu in balbezit. Kulička haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demony Seksu 56%, FC Niebiescy77 44%.
Demony Seksu - FC Niebiescy77 2:5