Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Cotroceni POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
532 nou Tactiek P3D
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
63.8 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten excellent
excellent Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


4e minuut.
Klungelig pakt Santinho de bal. Santinho met een sublieme pass. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey geeft een lange en hoge pass. Klicpera springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:0

7e minuut.
Aldrich verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Englaro. Aldrich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urtubey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kucenko kopt de bal weg. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi onderschept slim de pass. Paal!

12e minuut.
Rahmani is nu in balbezit. Fujara speelt de bal door. Santinho speelt de bal door. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Dziewicki bokst de bal weg.

13e minuut.
Englaro probeert naar een medespeler te passen. Nilipiuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fujara. Fujara krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Piera kopt de bal weg. Szkudelski is nu in balbezit. Kominek onderschept slim de pass. Kominek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko passt de bal zonder na te denken. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 2:0

30e minuut.
Santinho heeft problemen om de bal te vangen. Kominek rent richting de bal. Met opzet legt Santinho zijn tegenspeler op de grond. Santinho krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Tazi geeft een hoge lob. Santinho geeft een lange en hoge pass. Daar is Andrearczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera schiet op doel. Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Szkudelski geeft de bal voor. saban kopt de bal weg. Daar is Fujara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Englaro is nu in balbezit. Englaro geeft een lange en hoge pass. Filardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 53%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 47%.
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 2:0

46e minuut.
Kania komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Andrearczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Andrearczyk geeft de bal voor. Kominek is nu in balbezit. Kominek schiet op doel. Filardo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Santinho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gigot komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fujara met een sublieme pass. Urtubey rent richting de bal. Urtubey passt de bal met de wreef. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chávez komt het veld opgelopen. Lämsä komt het veld opgelopen. Walter komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Klicpera rent richting de bal. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżok verovert de bal door een tackle van achteren. Klicpera onderschept slim de pass. Klicpera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 3:0

64e minuut.
Krzyżok kopt de bal weg. Urtubey is nu in balbezit. Urtubey geeft een hoge lob. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Dziewicki bokst de bal weg.

75e minuut.
Walter geeft de bal voor. Urtubey kopt de bal weg. Andrearczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 4:0

76e minuut.
Daar is Tazi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tazi met een sublieme pass. Accollo rent richting de bal. Accollo geeft de bal voor. Lämsä krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Walter met een sublieme pass. Szkudelski geeft de bal voor. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 5:0

90e minuut.
Lämsä passt de bal zonder na te denken. Piera rent richting de bal. Fujara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fujara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 43%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 57%.
Progresul Cotroceni - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 5:0