Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: CSU Targoviste Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 974
CSU Targoviste UCV48
stefan1 Tactiek 541 D
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.9 gemiddelde waardering 28.4
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Qəribli geeft een hoge lob. Vlăsceanu is nu in balbezit. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CSU Targoviste - UCV48 0:1

5e minuut.
Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Qəribli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qəribli met een sublieme pass. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło schiet op doel. Beutels bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chiricheş is nu in balbezit. Chiricheş passt de bal in één keer door. Oćwieja is nu in balbezit. Dowgiałło onderschept slim de pass. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CSU Targoviste - UCV48 0:2

21e minuut.
Camboni geeft een lange en hoge pass. Daar is Buftea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Chiricheş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuc geeft een lange en hoge pass. Oćwieja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Beutels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSU Targoviste 51%, UCV48 49%.
CSU Targoviste - UCV48 0:2

51e minuut.
Dowgiałło rent richting de bal. Costache rent richting de bal. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło draait met de bal, schiet en ... Beutels maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSU Targoviste - UCV48 0:3

66e minuut.
Buftea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea geeft een hoge lob. Costache probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dowgiałło bereikt de bal nog maar net als eerste. Dowgiałło haalt uit met een fantastische trap. Beutels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Oćwieja met een sublieme pass. Buftea is nu in balbezit. Klungelig pakt Buftea de bal. Dowgiałło verovert de bal door een tackle van achteren. Dowgiałło schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Cercel verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cercel. Twarowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Twarowski kan niet meer verder spelen. Butacu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSU Targoviste 42%, UCV48 58%.
CSU Targoviste - UCV48 0:3