Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC POLAR Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4089
FC POLAR FC ZIBI
532s Tactiek new
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 30.7
goed Schieten matig
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen zwak


10e minuut.
Garsta is nu in balbezit. Garsta geeft een hoge lob. Serwotka is nu in balbezit. Serwotka haalt uit met een fantastische trap. Zgrzęda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC ZIBI 1:0

13e minuut.
Jayanthi passt de bal zonder na te denken. Szczotok is nu in balbezit. Szczotok geeft een hoge lob. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC POLAR - FC ZIBI 1:1

26e minuut.
Garsta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Unierzycki de bal onder controle te krijgen. Serwotka rent richting de bal. Serwotka draait met de bal, schiet en ... Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC ZIBI 2:1

32e minuut.
Ticu passt de bal zonder na te denken. Bendkowski probeert de bal met de borst te controleren. Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stokowiec is nu in balbezit. Kciuk verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tătăran. Tătăran krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 39%, FC ZIBI 61%.
FC POLAR - FC ZIBI 2:1

51e minuut.
Gdyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gic de bal. Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwotka schiet op doel. Zgrzęda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC ZIBI 3:1

53e minuut.
Kciuk geeft de bal voor. Chęcielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tătăran de bal. Serwotka rent richting de bal. Serwotka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Garsta met de inworp. Kciuk rent richting de bal. Kciuk probeert naar een medespeler te passen. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Garsta passt de bal in één keer door. Kciuk is nu in balbezit. Kciuk passt de bal in één keer door. Serwotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Serwotka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC POLAR - FC ZIBI 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC POLAR 34%, FC ZIBI 66%.
FC POLAR - FC ZIBI 4:1