Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: VITO ANDOLINI ARENA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 7646
Corleone73 FC Kryry
1,2 Tactiek tren speeda nowa
53% Balbezit 47%
1% Spel op eigen helft 99%
63 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 65.7
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Mycek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić passt de bal met de wreef. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński speelt de bal door. Piękniś speelt de bal door. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 1:0

5e minuut.
Męczywór probeert naar een medespeler te passen. Piękniś is nu in balbezit. Piękniś probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klepczyński schiet op doel. Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 2:0

7e minuut.
Męczywór is nu in balbezit. Męczywór passt de bal in één keer door. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 3:0

10e minuut.
Klepczyński is nu in balbezit. Habuczki probeert naar een medespeler te passen. Cramer rent richting de bal. Kurzynowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzynowski schiet op doel. Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 4:0

11e minuut.
Cramer rent richting de bal. Męczywór verovert de bal door een tackle van achteren. Męczywór probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 5:0

14e minuut.
Stodółka is nu in balbezit. Stodółka passt de bal in één keer door. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 6:0

15e minuut.
Jusufspahić met een snelle inworp. Męczywór is nu in balbezit. Męczywór passt de bal zonder na te denken. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński schiet op doel. Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 7:0

16e minuut.
Cramer is nu in balbezit. Męczywór verovert de bal door een tackle van achteren. Męczywór passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cramer rent richting de bal. Jusufspahić probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński schiet op doel. Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 8:0

27e minuut.
Habuczki speelt de bal door. Charytanowicz kopt de bal weg. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński schiet op doel. Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 9:0

28e minuut.
Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz passt de bal zonder na te denken. Piękniś rent richting de bal. Piękniś geeft een lange en hoge pass. Mycek verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piękniś zal de hoekschop nemen. Klepczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Męczywór passt de bal in één keer door. Piękniś heeft problemen om de bal te vangen. Piękniś probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klepczyński de bal. Klepczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Charytanowicz de bal. Klepczyński rent richting de bal. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 10:0

31e minuut.
Klungelig pakt Męczywór de bal. Męczywór met een sublieme pass. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 11:0

34e minuut.
Mycek speelt de bal door. Jusufspahić speelt de bal door. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 12:0

35e minuut.
Męczywór passt de bal met de wreef. Piękniś rent richting de bal. Piękniś passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz schiet op doel. Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 13:0

38e minuut.
Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Habuczki speelt de bal door. Charytanowicz kopt de bal weg. Klepczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 14:0

39e minuut.
Osowski is nu in balbezit. Osowski geeft een lange en hoge pass. Męczywór speelt de bal door. Piękniś rent richting de bal. Piękniś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piękniś geeft een hoge lob. Klepczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 15:0

42e minuut.
Jusufspahić met een snelle inworp. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz speelt de bal door. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 16:0

43e minuut.
Męczywór passt de bal met de wreef. Charytanowicz is nu in balbezit. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 17:0

45e minuut.
Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 1%, FC Kryry 99%.
Corleone73 - FC Kryry 18:0

46e minuut.
Charytanowicz met een sublieme pass. Piękniś met een sublieme pass. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 19:0

50e minuut.
Klepczyński passt de bal zonder na te denken. Gilet met een sublieme pass. Piękniś met een sublieme pass. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 20:0

53e minuut.
Męczywór verovert de bal door een tackle van achteren. Męczywór passt de bal in één keer door. Piękniś rent richting de bal. Piękniś haalt uit met een fantastische trap. Habuczki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Stodółka passt de bal in één keer door. Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś speelt de bal door. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński draait met de bal, schiet en ... Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap. Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klepczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 21:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jusufspahić met een snelle inworp. Męczywór rent richting de bal. Męczywór geeft een lange en hoge pass. Charytanowicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Jusufspahić passt de bal zonder na te denken. Daar is Cramer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jusufspahić met een sublieme pass. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński schiet op doel. Habuczki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 22:0

61e minuut.
Habuczki trapt de bal weg van het doel. Charytanowicz kopt de bal weg. Daar is Klepczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepczyński schiet op doel. Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 23:0

63e minuut.
Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś passt de bal zonder na te denken. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński schiet op doel. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Jusufspahić met de inworp. Męczywór geeft een lange en hoge pass. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 24:0

65e minuut.
Mycek met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jusufspahić neemt de hoekschop. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap. Habuczki bokst de bal weg. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Habuczki bokst de bal weg. Klepczyński heeft problemen om de bal te vangen. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... Habuczki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 25:0

67e minuut.
Hlaváč speelt de bal door. Męczywór bereikt de bal nog maar net als eerste. Męczywór probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński heeft problemen om de bal te vangen. Klepczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Klungelig pakt Piękniś de bal. Polakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Klepczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 26:0

71e minuut.
Jusufspahić is nu in balbezit. Jusufspahić passt de bal zonder na te denken. Piękniś is nu in balbezit. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Piękniś rent richting de bal. Piękniś passt de bal zonder na te denken. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap. Habuczki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 27:0

79e minuut.
Tanasilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Jusufspahić met de inworp. Charytanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap. Habuczki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Kurzynowski speelt de bal door. Piękniś is nu in balbezit. Piękniś passt de bal met de wreef. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - FC Kryry 28:0

82e minuut.
Jusufspahić passt de bal zonder na te denken. Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge speelt de bal door. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Gilet geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cramer met een snelle inworp. Klepczyński is nu in balbezit. Klepczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Doeltrap. Habuczki trapt de bal weg. Kurzynowski rent richting de bal. Kurzynowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 1%, FC Kryry 99%.
Corleone73 - FC Kryry 28:0