Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 09:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Mediterranea dada`s
LAST ALE Tactiek K-bis-poveri
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 8
50.8 gemiddelde waardering 64.5
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Becker kopt de bal weg. Grupáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Oniṣoarã geeft een hoge lob. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Dorobanţu probeert naar een medespeler te passen. Domnişoru speelt de bal door. Chinchilla geeft een lange en hoge pass. Simmen is nu in balbezit. Simmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:1

8e minuut.
Apreotesei passt de bal met de wreef. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmen is nu in balbezit. Simmen haalt uit met een fantastische trap. Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:2

13e minuut.
Maciejak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ramut kopt de bal weg. Luntraru heeft problemen om de bal te vangen. Simmen rent richting de bal. Simmen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Simmen is nu in balbezit. Mazzocchi is nu in balbezit. Simmen is nu in balbezit. Simmen schiet op doel. Cumerle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei geeft een hoge lob. Cumerle heeft problemen om de bal te vangen. Simmen rent richting de bal. Simmen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mazzocchi rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Apreotesei neemt de hoekschop. Mazzocchi maakt een snoekduik en kopt de bal. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
González Rey geeft een lange en hoge pass. Shirinbekov kopt de bal weg. González Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. González Rey geeft een hoge lob. Mazzocchi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ramut rent richting de bal. Mazzocchi rent richting de bal. Ramut rent richting de bal. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simmen is nu in balbezit. Simmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:3

34e minuut.
Mazzocchi rent richting de bal. Luntraru begaat een overtreding. Mazzocchi raakt geblesseerd tijdens het duel. González Rey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Simmen heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Dorobanţu zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Dorobanţu naar de kleedkamers voor een vroege douche. Simmen raakt geblesseerd tijdens het duel. González Rey komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Shirinbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramut verovert de bal door een tackle van achteren. Ramut met een sublieme pass. Simmen is nu in balbezit. Simmen draait met de bal, schiet en ... Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
González Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. González Rey passt de bal met de wreef. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:4

40e minuut.
Apreotesei geeft de bal voor. Luntraru kan de bal niet met de borst controleren. Apreotesei met een sublieme pass. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi schiet op doel. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Estop met een snelle inworp. Cumerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumerle geeft een hoge lob. Simmen rent richting de bal. Simmen draait met de bal, schiet en ... Skowronek bokst de bal weg. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:5

42e minuut.
Grupáč passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Erdemoğlu de bal. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 73%, dada`s 27%.
Mediterranea - dada`s 0:6

49e minuut.
Maciejak passt de bal zonder na te denken. Ramut speelt de bal door. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Skowronek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:7

62e minuut.
Becker bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Maciejak de bal. Maciejak geeft een hoge lob. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Erdemoğlu speelt de bal door. Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã speelt de bal door. Simmen rent richting de bal. Simmen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ramut onderschept slim de pass. Ramut probeert naar een medespeler te passen. Simmen is nu in balbezit. Simmen haalt uit met een fantastische trap. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:8

73e minuut.
Oniṣoarã rent richting de bal. Oniṣoarã probeert naar een medespeler te passen. Mazzocchi is nu in balbezit. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:9

76e minuut.
Apreotesei is nu in balbezit. Apreotesei passt de bal in één keer door. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi controleert de bal met de borst. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Simmen de bal. Simmen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - dada`s 0:10

78e minuut.
Mazzocchi schiet op doel. Skowronek met een sublieme pass. Estop kopt de bal weg. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Domnişoru geeft de bal voor. Becker kopt de bal weg. González Rey met een sublieme pass. Simmen heeft problemen om de bal te vangen. Simmen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 74%, dada`s 26%.
Mediterranea - dada`s 0:10