Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-01 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers:
Mediterranea -ŁÓDZKA OŚMIORNICA -
ROMANIA MONDIALE Tactiek 433 grb
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 2
52.7 gemiddelde waardering 54.1
solide Schieten uitstekend
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Bjeković geeft een lange en hoge pass. Shirinbekov probeert de bal aan de voet te houden. Lagarde met een sublieme pass. Zuanella is nu in balbezit. Zuanella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Erdemoğlu rent richting de bal. Erdemoğlu met een sublieme pass. Zuanella probeert naar een medespeler te passen. Venevyčius is nu in balbezit. Venevyčius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane verovert de bal door een tackle van achteren. Zidane geeft een hoge lob. Venevyčius heeft problemen om de bal te vangen. Venevyčius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Erdemoğlu trapt de bal weg van het doel. Honkasalo kopt de bal weg. Erdemoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Zuanella rent richting de bal. Zuanella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ciregia onderschept slim de pass. Della Bella rent richting de bal. Bjeković begaat een overtreding. Bjeković krijgt een gele kaart. Della Bella raakt geblesseerd tijdens het duel. Shirinbekov met een snel genomen vrije trap. Ciregia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciregia haalt uit met een fantastische trap. Manole bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:0

44e minuut.
Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Piras verovert de bal door een tackle van achteren. Ciregia is nu in balbezit. Ciregia haalt uit met een fantastische trap. Manole probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 53%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 47%.
Mediterranea - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 1:0

51e minuut.
Domnişoru rent richting de bal. Domnişoru geeft een hoge lob. Ciregia speelt de bal door. Della Bella is nu in balbezit. Della Bella haalt uit met een fantastische trap. Manole kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Teodosiev geeft een lange en hoge pass. Piras kopt de bal weg. Daar is Mostovoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teodosiev zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciregia is nu in balbezit. Ciregia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:0

58e minuut.
Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zidane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venevyčius rent richting de bal. Venevyčius draait met de bal, schiet en ... Skowronek bokst de bal weg.

63e minuut.
Drygiannakis met de inworp. Zidane is nu in balbezit. Zidane passt de bal zonder na te denken. Venevyčius rent richting de bal. Venevyčius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Drygiannakis kopt de bal weg. Zidane rent richting de bal. Zidane met een sublieme pass. Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Venevyčius schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:1

72e minuut.
Teodosiev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mabbutt maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuanella haalt uit met een fantastische trap. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mediterranea - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:2

74e minuut.
Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. Zidane speelt de bal door. Zuanella bereikt de bal nog maar net als eerste. Venevyčius is nu in balbezit. Venevyčius draait met de bal, schiet en ... Skowronek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Lagarde haalt uit met een fantastische trap. Skowronek met een sublieme pass. Lagarde kopt de bal weg. Zuanella is nu in balbezit. Zuanella haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Zidane passt de bal in één keer door. Venevyčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkasalo onderschept slim de pass. Honkasalo haalt uit met een fantastische trap. Skowronek bokst de bal weg.

88e minuut.
Mabbutt rent richting de bal. Honkasalo is nu in balbezit. Honkasalo geeft de bal voor. Zuanella is nu in balbezit. Zuanella schiet op doel. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Cumerle de bal onder controle te krijgen. Honkasalo is nu in balbezit. Shirinbekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Honkasalo verovert de bal door een tackle van achteren. Honkasalo draait met de bal, schiet en ... Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 67%, -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mediterranea - -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 2:2