Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 20:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers:
Universitatea Cluj-Napoca FC Csobotfalva
U 523 Tactiek SC Csikszereda
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 9
60.9 gemiddelde waardering 65.7
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
formidabel Verdedigen formidabel


4e minuut.
Rosa rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib begaat een overtreding. Rosa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meir zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Osial maakt een snoekduik en kopt de bal. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Peralta neemt vlug de vrije trap. Osial rent richting de bal. Ledezma is nu in balbezit. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel. Czyż probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Csobotfalva 0:1

30e minuut.
Ninoiu onderschept slim de pass. Ninoiu passt de bal zonder na te denken. Mowlik is nu in balbezit. Mowlik haalt uit met een fantastische trap. Zekić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ronaldo probeert de bal aan de voet te houden. Osial rent richting de bal. Ninoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ronaldo heeft problemen om de bal te vangen. Osial rent richting de bal. Osial draait met de bal, schiet en ... Czyż bokst de bal weg.

38e minuut.
Daar is Milin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sruthi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sruthi passt de bal zonder na te denken. Hirata is nu in balbezit. Hirata haalt uit met een fantastische trap. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Csobotfalva 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 46%, FC Csobotfalva 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universitatea Cluj-Napoca - FC Csobotfalva 1:1

64e minuut.
Sruthi rent richting de bal. Sruthi geeft een hoge lob. Hirata bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirata kan de bal niet met de borst controleren. Hirata draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ayoğlu geeft de bal voor. Inworp. Sruthi met de inworp. Mądzielewski geeft een lange en hoge pass. Zamfir springt en kopt de bal. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Angélico is nu in balbezit. Hirata onderschept slim de pass. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mowlik rent richting de bal. Mowlik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fish bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish geeft een hoge lob. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Csobotfalva 1:2

80e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal in één keer door. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa geeft de bal voor. Osial springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Csobotfalva 1:3

88e minuut.
Buitenspel voor Mowlik. Goede buitenspelval van de verdediging. Milin neemt vlug de vrije trap. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa geeft een lange en hoge pass. Ledezma springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 47%, FC Csobotfalva 53%.
Universitatea Cluj-Napoca - FC Csobotfalva 1:3