Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 22:01
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: #freeDallagnol
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 374
Novo F.C TimaooOo
2 x 2 Tactiek Normal
34% Balbezit 66%
86% Spel op eigen helft 14%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 30.6
matig Schieten goed
redelijk Passen matig
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Rosendo geeft een hoge lob. Möykkymäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Möykkymäki speelt de bal door. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rainov rent richting de bal. Rainov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - TimaooOo 0:1

14e minuut.
Koost is nu in balbezit. Xinyu is nu in balbezit. Rainov is nu in balbezit. Rainov draait met de bal, schiet en ... Portuga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - TimaooOo 0:2

19e minuut.
Jova is nu in balbezit. Canabrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Jova begaat een overtreding. Canabrava roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Canabrava kan niet meer verder spelen. Cardozo komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Jova passt de bal met de wreef. Koost rent richting de bal. Rainov rent richting de bal. Rainov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - TimaooOo 0:3

26e minuut.
Rainov speelt de bal door. Patola bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara rent richting de bal. Rainov verovert de bal door een tackle van achteren. Rainov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koost zal de hoekschop nemen. Valpas is nu in balbezit. Valpas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xinyu de bal onder controle te krijgen. Portuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Alcântara geeft de bal voor. Inworp. Valpas met de inworp. Rainov rent richting de bal. Rainov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - TimaooOo 0:4

44e minuut.
Jova bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov is nu in balbezit. Rainov passt de bal zonder na te denken. Koost bereikt de bal nog maar net als eerste. Koost haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo F.C 84%, TimaooOo 16%.
Novo F.C - TimaooOo 0:4

47e minuut.
Criciúma met de inworp. Klungelig pakt Alcântara de bal. Rainov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Rainov de bal. Rainov probeert naar een medespeler te passen. Portuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Patola is nu in balbezit. Patola probeert naar een medespeler te passen. Möykkymäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Möykkymäki probeert naar een medespeler te passen. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valpas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koost bereikt de bal nog maar net als eerste. Koost draait met de bal, schiet en ... Portuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - TimaooOo 0:5

60e minuut.
Jova probeert naar een medespeler te passen. Rainov met een sublieme pass. Daar is Patola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov haalt uit met een fantastische trap. Portuga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Plutão met een sublieme pass. Koost probeert de bal aan de voet te houden. Rainov rent richting de bal. Rainov draait met de bal, schiet en ... Portuga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - TimaooOo 0:6

64e minuut.
Alcântara rent richting de bal. Alcântara probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Valpas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xinyu springt en kopt de bal. Portuga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Rainov rent richting de bal. Rainov passt de bal met de wreef. Koost bereikt de bal nog maar net als eerste. Rainov rent richting de bal. Rainov schiet op doel. Portuga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Patola kopt de bal weg. Rainov is nu in balbezit. Alcântara onderschept slim de pass. Xinyu verovert de bal door een tackle van achteren. Xinyu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Alcântara rent richting de bal. Patola verovert de bal door een tackle van achteren. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - TimaooOo 0:7

80e minuut.
Klungelig pakt Alcântara de bal. Alcântara speelt de bal door. Godeiro rent richting de bal. Godeiro passt de bal in één keer door. Scarpeli met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Xinyu is nu in balbezit. Rainov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xinyu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo F.C - TimaooOo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo F.C 87%, TimaooOo 13%.
Novo F.C - TimaooOo 0:8