Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ArsenalTeam Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2036
ArsenalTeam Club Deportivo Azul Mielec
MOJA Tactiek V liga
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
46.1 gemiddelde waardering 41.6
redelijk Schieten goed
goed Passen matig
solide Verdedigen goed


15e minuut.
Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertsens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palimąka raakt geblesseerd tijdens het duel. Mielcarek met een snel genomen vrije trap. Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Palimąka haalt uit met een fantastische trap. Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Lajtai verovert de bal door een tackle van achteren. Mielcarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielcarek passt de bal zonder na te denken. Skórnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skórnicki schiet op doel. Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jaskot met een sublieme pass. Klungelig pakt Davalillo de bal. Mielcarek speelt de bal door. Palimąka rent richting de bal. Palimąka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalTeam 52%, Club Deportivo Azul Mielec 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ArsenalTeam - Club Deportivo Azul Mielec 0:0

46e minuut.
Podziorny komt het veld opgelopen. Alptemür komt het veld opgelopen. Krumpirović komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Koç geeft een hoge lob. Ryczel kopt de bal weg. Karyś probeert de bal aan de voet te houden. De Commer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Commer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Jacomelli rent richting de bal. Jacomelli passt de bal zonder na te denken. Lajtai met een sublieme pass. Davalillo rent richting de bal. Davalillo schiet op doel. Jaskot bokst de bal weg.

78e minuut.
Palimąka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hertsens rent richting de bal. Palimąka begaat een overtreding. Palimąka krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Buitenspel voor Skórnicki. Goede buitenspelval van de verdediging. Koç maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karyś kopt de bal weg. Davalillo probeert de bal aan de voet te houden. Mokry geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ArsenalTeam 28%, Club Deportivo Azul Mielec 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ArsenalTeam - Club Deportivo Azul Mielec 0:0