Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Agurain Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1832
Agurain Villarreal.CF
buztunika Tactiek vac433
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
32.1 gemiddelde waardering 42.5
redelijk Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


5e minuut.
Silde is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulaszewski. Silde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cargnelutti zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nativel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nativel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Villarreal.CF 1:0

19e minuut.
Dhondt is nu in balbezit. Dhondt passt de bal met de wreef. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Labarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Dhondt speelt de bal door. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Largo Carazo begaat een overtreding. Largo Carazo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Csuha raakt geblesseerd tijdens het duel. Paz Cruz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Zaucha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir schiet op doel. Tinoco probeert de bal aan de voet te houden. Labarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robinsson met een snelle inworp. Zincir rent richting de bal. Zincir schiet op doel. Labarca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Agurain - Villarreal.CF 1:1

31e minuut.
Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulaszewski passt de bal zonder na te denken. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rzeźnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zincir is nu in balbezit. Zincir geeft een lange en hoge pass. Csuha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csuha haalt uit met een fantastische trap. Labarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zincir rent richting de bal. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinoco passt de bal in één keer door. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dhondt onderschept slim de pass. Dhondt probeert naar een medespeler te passen. Tinoco rent richting de bal. García Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. García Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Nativel bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbraken onderschept slim de pass. Verbraken geeft een hoge lob. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Labarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Largo Carazo geeft een hoge lob. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik met een sublieme pass. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agurain 72%, Villarreal.CF 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Agurain - Villarreal.CF 1:1

49e minuut.
Zincir kopt de bal weg. Klungelig pakt Tinoco de bal. García Salgado is nu in balbezit. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Labarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Villarreal.CF 1:2

52e minuut.
Tinoco verovert de bal door een tackle van achteren. Tinoco geeft de bal voor. Silde bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulaszewski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tinoco geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rzeźnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zincir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zincir geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kulaszewski geeft een lange en hoge pass. Csuha rent richting de bal. Dhondt is nu in balbezit. Dhondt geeft een hoge lob. Zincir krijgt zijn hoofd ertegen. Labarca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Dhondt probeert naar een medespeler te passen. Csuha heeft problemen om de bal te vangen. Rosłoń is nu in balbezit. Csuha onderschept slim de pass. Csuha geeft de bal voor. Labarca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Kürtösi geeft een hoge lob. Csuha kopt de bal weg. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Csuha is nu in balbezit. Csuha probeert naar een medespeler te passen. García Salgado rent richting de bal. García Salgado schiet op doel. Labarca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Villarreal.CF 1:3

80e minuut.
Rosłoń is nu in balbezit. Rosłoń met een sublieme pass. Paz Cruz is nu in balbezit. Nativel onderschept slim de pass. Nativel haalt uit met een fantastische trap. Faulkner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Rzeźnik geeft een lange en hoge pass. Zaucha kopt de bal weg. Couderc heeft problemen om de bal te vangen. García Salgado rent richting de bal. García Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agurain - Villarreal.CF 1:4

84e minuut.
Zincir geeft de bal voor. Csuha kopt de bal weg. Daar is Largo Carazo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. García Salgado draait met de bal, schiet en ... Labarca bokst de bal weg.

85e minuut.
Francesi geeft de bal voor. Rzeźnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzeźnik passt de bal zonder na te denken. Zincir rent richting de bal. Zincir draait met de bal, schiet en ... Labarca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agurain 68%, Villarreal.CF 32%.
Agurain - Villarreal.CF 1:4