Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:00
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC APK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3455
FC APK FC Kabruts
523 Tactiek Training 7
60% Balbezit 40%
17% Spel op eigen helft 83%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 24.1
excellent Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Zieleziński de bal. Zieleziński speelt de bal door. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 1:0

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ţirtea neemt de hoekschop. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ţirtea met de inworp. Velasco is nu in balbezit. Velasco passt de bal met de wreef. Barabesi rent richting de bal. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 2:0

9e minuut.
Velasco geeft de bal voor. Barabesi kopt de bal weg. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 3:0

10e minuut.
Velasco met een snelle inworp. Collazo rent richting de bal. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 4:0

11e minuut.
Torlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco verovert de bal door een tackle van achteren. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 5:0

15e minuut.
Velasco is nu in balbezit. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Klungelig pakt Velasco de bal. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Barabesi heeft problemen om de bal te vangen. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 6:0

17e minuut.
Çulcu is nu in balbezit. Twardawa rent richting de bal. Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Barabesi rent richting de bal. Barabesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velasco is nu in balbezit. Velasco draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 7:0

20e minuut.
Velasco onderschept slim de pass. Velasco passt de bal in één keer door. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi schiet op doel. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 8:0

20e minuut.
Velasco rent richting de bal. Velasco met een sublieme pass. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 9:0

22e minuut.
Twardawa is nu in balbezit. Twardawa passt de bal met de wreef. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi schiet op doel. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 10:0

25e minuut.
Collazo passt de bal zonder na te denken. Zieleziński heeft problemen om de bal te vangen. Zieleziński met een sublieme pass. Barabesi rent richting de bal. Barabesi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 11:0

26e minuut.
Gąsior is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Velasco zal de hoekschop nemen. Barabesi controleert de bal met de borst. Barabesi schiet op doel. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 12:0

28e minuut.
Collazo rent richting de bal. Collazo met een sublieme pass. Klungelig pakt Barabesi de bal. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 13:0

31e minuut.
Zieleziński met de inworp. Twardawa geeft een lange en hoge pass. Daar is Velasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuzeyli trapt de bal weg. Twardawa heeft problemen om de bal te vangen. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Velasco speelt de bal door. Daar is Twardawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardawa passt de bal in één keer door. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 14:0

34e minuut.
Torlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo onderschept slim de pass. Collazo speelt de bal door. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 15:0

35e minuut.
Mutlu geeft een hoge lob. Collazo rent richting de bal. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 16:0

37e minuut.
Saaripää is nu in balbezit. Saaripää passt de bal in één keer door. Barabesi heeft problemen om de bal te vangen. Barabesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 17:0

38e minuut.
Barabesi probeert naar een medespeler te passen. Korczyński geeft een hoge lob. Barabesi rent richting de bal. Barabesi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Inworp. Ţirtea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco geeft de bal voor. Barabesi maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco met een sublieme pass. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC APK 18%, FC Kabruts 82%.
FC APK - FC Kabruts 18:0

46e minuut.
Ţirtea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velasco is nu in balbezit. Velasco speelt de bal door. Barabesi rent richting de bal. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Twardawa is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 19:0

49e minuut.
Saaripää onderschept slim de pass. Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barabesi de bal. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 20:0

50e minuut.
Zieleziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleziński speelt de bal door. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 21:0

52e minuut.
Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa probeert naar een medespeler te passen. Barabesi rent richting de bal. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 22:0

54e minuut.
Collazo rent richting de bal. Collazo speelt de bal door. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa rent richting de bal. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Twardawa rent richting de bal. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 23:0

56e minuut.
Ţirtea rent richting de bal. Ţirtea speelt de bal door. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi schiet op doel. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saaripää is nu in balbezit. Saaripää speelt de bal door. Collazo bereikt de bal nog maar net als eerste. Collazo draait met de bal, schiet en ... Barabesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 24:0

58e minuut.
Velasco passt de bal zonder na te denken. Barabesi controleert de bal met de borst. Barabesi passt de bal met de wreef. Saaripää rent richting de bal. Saaripää schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 25:0

60e minuut.
Ţirtea is nu in balbezit. Ţirtea met een sublieme pass. Barabesi heeft problemen om de bal te vangen. Barabesi schiet op doel. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 26:0

64e minuut.
Klungelig pakt Zieleziński de bal. Zieleziński speelt de bal door. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 27:0

66e minuut.
Zieleziński met een sublieme pass. Collazo met een sublieme pass. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 28:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ţirtea met de inworp. Velasco geeft een hoge lob. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 29:0

70e minuut.
Collazo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torlak. Collazo raakt geblesseerd tijdens het duel. Collazo met een snel genomen vrije trap. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 30:0

71e minuut.
Capixaba rent richting de bal. Zieleziński onderschept slim de pass. Zieleziński geeft een lange en hoge pass. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zieleziński heeft problemen om de bal te vangen. Zieleziński passt de bal met de wreef. Velasco is nu in balbezit. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi schiet op doel. Kuzeyli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Barabesi de bal. Barabesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 31:0

75e minuut.
Kuzeyli met een sublieme pass. Zieleziński controleert de bal met de borst. Zieleziński probeert naar een medespeler te passen. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 32:0

76e minuut.
Mutlu is nu in balbezit. Velasco onderschept slim de pass. Velasco probeert naar een medespeler te passen. Barabesi controleert de bal met de borst. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli bokst de bal weg. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 33:0

79e minuut.
Velasco rent richting de bal. Velasco met een sublieme pass. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 34:0

80e minuut.
Ţirtea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco passt de bal met de wreef. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 35:0

85e minuut.
Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco met een sublieme pass. Barabesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 36:0

85e minuut.
Turgayer met een sublieme pass. Barabesi is nu in balbezit. Barabesi heeft problemen om de bal te vangen. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 37:0

87e minuut.
Çulcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çulcu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Héder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Kuzeyli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 38:0

89e minuut.
Capixaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Twardawa speelt de bal door. Barabesi rent richting de bal. Barabesi haalt uit met een fantastische trap. Kuzeyli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Velasco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 39:0

90e minuut.
Mutlu met een sublieme pass. Kuzeyli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Barabesi rent richting de bal. Barabesi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC APK - FC Kabruts 40:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC APK 16%, FC Kabruts 84%.
FC APK - FC Kabruts 40:0