Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Iskra Wyszyny Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers:
Iskra Wyszyny Wódżitsu Style
4 2 2 2 Tactiek moja deff
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
47.5 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Şoneriu is nu in balbezit. Vidal rent richting de bal. Vidal met een sublieme pass. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Panicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kudić kopt de bal weg. Daar is Chấn Phong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Panicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panicz passt de bal met de wreef. Şoneriu geeft een hoge lob. Kudić springt en kopt de bal. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Strojek geeft een hoge lob. Inworp. Panicz met de inworp. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu geeft een lange en hoge pass. Damian bokst de bal weg.

22e minuut.
Daar is Kudić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kudić passt de bal zonder na te denken. Chấn Phong rent richting de bal. Chatzidis onderschept slim de pass. Chatzidis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 62%, Wódżitsu Style 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iskra Wyszyny - Wódżitsu Style 0:0

46e minuut.
Rullo verovert de bal door een tackle van achteren. Rullo probeert naar een medespeler te passen. Bojko speelt de bal door. Sitniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitniewski haalt uit met een fantastische trap. Pouttu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Inworp. Correa komt het veld opgelopen. Najjar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rullo is nu in balbezit. Rullo geeft de bal voor. Kudić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Wódżitsu Style 0:1

71e minuut.
Şoneriu speelt de bal door. Najjar is nu in balbezit. Najjar passt de bal zonder na te denken. Kudić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudić draait met de bal, schiet en ... Damian bokst de bal weg. Klungelig pakt Chấn Phong de bal. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Wódżitsu Style 0:2

78e minuut.
Cansani rent richting de bal. Czarniecki is nu in balbezit. Czarniecki speelt de bal door. Kudić is nu in balbezit. Kudić schiet op doel. Damian probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Wódżitsu Style 0:3

79e minuut.
Czarniecki geeft een hoge lob. Daar is Vidal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cansani is nu in balbezit. Cansani geeft de bal voor. Correa krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iskra Wyszyny - Wódżitsu Style 0:4

87e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorożyński rent richting de bal. Najjar verovert de bal door een tackle van achteren. Kudić rent richting de bal. Kudić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rullo geeft de bal voor. Kudić rent richting de bal. Kudić haalt uit met een fantastische trap. Damian probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iskra Wyszyny 59%, Wódżitsu Style 41%.
Iskra Wyszyny - Wódżitsu Style 0:4