Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:45
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C Żytnia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2731
F.C Żytnia Grongherz
luty1 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
32% Spel op eigen helft 68%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 21.2
adequate Schieten weak
solid Passen weak
average Verdedigen poor


15e minuut.
Kurnatowski met een sublieme pass. Tyczka probeert naar een medespeler te passen. Roztoczek is nu in balbezit. Krupa rent richting de bal. Krupa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kurnatowski geeft een lange en hoge pass. Tyczka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Roztoczek de bal. Roztoczek draait met de bal, schiet en ... Polli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 1:0

28e minuut.
Di Meco geeft de bal voor. Krupa kopt de bal weg. Benevello bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek verovert de bal door een tackle van achteren. Roztoczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rudowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krupa maakt een snoekduik en kopt de bal. Polli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 2:0

31e minuut.
Kurnatowski speelt de bal door. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek speelt de bal door. Krupa is nu in balbezit. Krupa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 3:0

36e minuut.
Mirski verovert de bal door een tackle van achteren. Mirski geeft de bal voor. Inworp. Roncaroli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quattrini geeft een hoge lob. Suchomski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bożej kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 3:1

37e minuut.
Bonfiglioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudowski onderschept slim de pass. Rudowski probeert naar een medespeler te passen. Krupa bereikt de bal nog maar net als eerste. Krupa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 4:1

38e minuut.
Salvischiani is nu in balbezit. Krupa onderschept slim de pass. Krupa passt de bal in één keer door. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 37%, Grongherz 63%.
F.C Żytnia - Grongherz 4:1

46e minuut.
Rudowski speelt de bal door. Daar is Mirski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirski speelt de bal door. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 5:1

53e minuut.
Krupa maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Benevello de bal. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap. Polli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 6:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kurnatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurnatowski geeft een lange en hoge pass. Roztoczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Polli bokst de bal weg.

59e minuut.
Krupa rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurnatowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tyczka rent richting de bal. Tyczka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Inworp. Pielesiak komt het veld opgelopen. Wernecki komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Pielesiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyczka rent richting de bal. Tyczka speelt de bal door. Roztoczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztoczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Koryzna komt het veld opgelopen. Peterszajn komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Tyczka passt de bal in één keer door. Kurnatowski rent richting de bal. Kurnatowski speelt de bal door. Roztoczek is nu in balbezit. Roztoczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 7:1

76e minuut.
Kurnatowski speelt de bal door. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak geeft de bal voor. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tarnowski komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Benevello is nu in balbezit. Benevello geeft de bal voor. Mirski speelt de bal door. Roztoczek rent richting de bal. Roztoczek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Żytnia - Grongherz 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Żytnia 27%, Grongherz 73%.
F.C Żytnia - Grongherz 8:1