Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii FC Csobotfalva
343 Tactiek SC Csikszereda
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 59
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 60
weak Schieten outstanding
average Passen excellent
weak Verdedigen excellent


1e minuut.
Perianu probeert naar een medespeler te passen. Fish met een sublieme pass. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osial de bal. Osial draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:1

7e minuut.
Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir met een sublieme pass. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:2

9e minuut.
Inworp. Meir met de inworp. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:3

10e minuut.
Osial is nu in balbezit. Osial probeert naar een medespeler te passen. Barosanu rent richting de bal. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Meir met de inworp. Fish is nu in balbezit. Fish passt de bal in één keer door. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel. Paal! Daar is Corbu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:4

14e minuut.
Osial schiet op doel. Enescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosa zal de hoekschop nemen. Ledezma krijgt zijn hoofd ertegen. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:5

16e minuut.
Ledezma met een sublieme pass. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Rosa is nu in balbezit. Rosa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:6

18e minuut.
Ban passt de bal zonder na te denken. Inworp. Peralta met een snelle inworp. Rosa is nu in balbezit. Rosa schiet op doel. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Dan kopt de bal weg. Fish bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish passt de bal in één keer door. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi bokst de bal weg. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Purcărea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial rent richting de bal. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:7

21e minuut.
Osial probeert naar een medespeler te passen. Rosa rent richting de bal. Rosa passt de bal zonder na te denken. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Doeltrap. Enescu trapt de bal weg van het doel. Fish kopt de bal weg. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Harkányi met een sublieme pass. Fish kopt de bal weg. Meir probeert naar een medespeler te passen. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fish met een sublieme pass. Purcărea is nu in balbezit. Osial onderschept slim de pass. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:8

31e minuut.
Fish kan de bal niet met de borst controleren. Fish geeft de bal voor. Ledezma rent richting de bal. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:9

34e minuut.
Fish is nu in balbezit. Fish met een sublieme pass. Peralta probeert naar een medespeler te passen. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Fish passt de bal met de wreef. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:10

36e minuut.
Barosanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barosanu geeft een lange en hoge pass. Ledezma kopt de bal weg. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Peralta probeert de bal aan de voet te houden. Fish speelt de bal door. Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial schiet op doel. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:11

41e minuut.
Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:12

41e minuut.
Daar is Peralta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa speelt de bal door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:13

43e minuut.
Rosa is nu in balbezit. Rosa passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Osial de bal onder controle te krijgen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:14

45e minuut.
Meir met de inworp. Fish geeft een lange en hoge pass. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 88%, FC Csobotfalva 12%.
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:15

46e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Osial heeft problemen om de bal te vangen. Osial schiet op doel. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:16

50e minuut.
Angélico geeft de bal voor. Osial kopt de bal weg. Purcărea heeft problemen om de bal te vangen. Rosa onderschept slim de pass. Rosa schiet op doel. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:17

51e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa passt de bal met de wreef. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:18

55e minuut.
Klungelig pakt Enescu de bal. Corbu rent richting de bal. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Fish bereikt de bal nog maar net als eerste. Fish passt de bal zonder na te denken. Meir speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Angélico rent richting de bal. Angélico geeft de bal voor. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:19

61e minuut.
Ayoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Ayoğlu geeft een lange en hoge pass. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:20

64e minuut.
Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal in één keer door. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osial de bal. Osial schiet op doel. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ledezma passt de bal zonder na te denken. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:21

70e minuut.
Fish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sitek komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Meir heeft problemen om de bal te vangen. Meir geeft een lange en hoge pass. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:22

72e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial passt de bal zonder na te denken. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Purcărea met de inworp. Peralta geeft een lange en hoge pass. Ledezma kan de bal niet met de borst controleren. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir rent richting de bal. Meir geeft de bal voor. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:23

82e minuut.
Barbu met een sublieme pass. Meir is nu in balbezit. Meir passt de bal in één keer door. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Sitek geeft een hoge lob. Rosa is nu in balbezit. Rosa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg. Purcărea bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial verovert de bal door een tackle van achteren. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Corbu de bal.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dan is nu in balbezit. Rosa onderschept slim de pass. Rosa geeft een hoge lob. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:24

89e minuut.
Randa speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 84%, FC Csobotfalva 16%.
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:24