Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Nazdravanii FC Csobotfalva
343 Tactiek SC Csikszereda
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 57
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.8 gemiddelde waardering 58.8
weak Schieten incredible
adequate Passen excellent
weak Verdedigen formidable


2e minuut.
Meir is nu in balbezit. Meir geeft de bal voor. Perianu is nu in balbezit. Fish geeft een hoge lob. Ledezma maakt een snoekduik en kopt de bal. Harkányi bokst de bal weg.

3e minuut.
Gorie kopt de bal weg. Klungelig pakt Osial de bal. Ledezma rent richting de bal. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Corbu de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gorie rent richting de bal. Gorie probeert naar een medespeler te passen. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:1

8e minuut.
Ban rent richting de bal. Osial onderschept slim de pass. Osial haalt uit met een fantastische trap. Enescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:2

9e minuut.
Barbu geeft de bal voor. Peralta kopt de bal weg. Fish met een sublieme pass. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel. Harkányi bokst de bal weg. Klungelig pakt Corbu de bal. Harkányi probeert naar een medespeler te passen. Fish kopt de bal weg. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Meir is nu in balbezit. Meir passt de bal in één keer door. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:3

14e minuut.
Purcărea met een harde bal richting middenveld. Peralta kopt de bal weg. Klungelig pakt Ledezma de bal. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Meir bereikt de bal nog maar net als eerste. Meir geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Purcărea de bal onder controle te krijgen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gorie heeft problemen om de bal te vangen. Gorie passt de bal zonder na te denken. Fish probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Osial de bal. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ledezma rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meir neemt de hoekschop. Ledezma springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:4

19e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Ledezma speelt de bal door. Enescu rent richting de bal. Osial onderschept slim de pass. Osial schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Purcărea probeert naar een medespeler te passen. Peralta is nu in balbezit. Peralta passt de bal zonder na te denken. Osial rent richting de bal. Osial draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:5

23e minuut.
Gruia heeft problemen om de bal te vangen. Meir verovert de bal door een tackle van achteren. Ban begaat een overtreding. Ban krijgt een gele kaart. Meir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meir zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:6

26e minuut.
Purcărea is nu in balbezit. Angélico onderschept slim de pass. Angélico geeft een hoge lob. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gorie verovert de bal door een tackle van achteren. Gorie geeft de bal voor. Osial kopt de bal weg. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma schiet op doel. Harkányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:7

30e minuut.
Barbu passt de bal zonder na te denken. Osial rent richting de bal. Osial passt de bal zonder na te denken. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osial krijgt zijn hoofd ertegen. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Gorie speelt de bal door. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma passt de bal zonder na te denken. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ban geeft de bal voor. Angélico geeft de bal voor. Ledezma kopt de bal weg. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:8

36e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie probeert naar een medespeler te passen. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Enescu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:9

38e minuut.
Nicolae heeft problemen om de bal te vangen. Fish probeert naar een medespeler te passen. Gorie speelt de bal door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Klungelig pakt Gruia de bal. Peralta met een sublieme pass. Osial rent richting de bal. Ledezma rent richting de bal. Ledezma schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta geeft een lange en hoge pass. Osial rent richting de bal. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 82%, FC Csobotfalva 18%.
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:9

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peralta met een snelle inworp. Fish met een sublieme pass. Osial rent richting de bal. Osial haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Corbu kopt de bal weg. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie geeft de bal voor. Osial is nu in balbezit. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Corbu kan de bal niet met de borst controleren. Ledezma rent richting de bal. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:10

51e minuut.
Barbu is nu in balbezit. Barbu speelt de bal door. Daar is Gruia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Harkányi speelt de bal door. Fish speelt de bal door. Meir rent richting de bal. Meir draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:11

55e minuut.
Klungelig pakt Barbu de bal. Barbu speelt de bal door. Klungelig pakt Ban de bal. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:12

58e minuut.
Meir rent richting de bal. Meir met een sublieme pass. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:13

59e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal met de wreef. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:14

61e minuut.
Corbu geeft de bal voor. Fish met een sublieme pass. Peralta met een sublieme pass. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:15

62e minuut.
Gorie is nu in balbezit. Gorie geeft een hoge lob. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:16

64e minuut.
Peralta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meir is nu in balbezit. Dan begaat een overtreding. Dan krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Corbu geeft een hoge lob. Gorie rent richting de bal. Gorie passt de bal zonder na te denken. Ledezma heeft problemen om de bal te vangen. Ledezma draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Milin geeft de bal voor. Ledezma kopt de bal weg. Osial is nu in balbezit. Osial schiet op doel. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Angélico kopt de bal weg. Gorie rent richting de bal. Gorie passt de bal in één keer door. Ledezma rent richting de bal. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Harkányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Peralta speelt de bal door. Klungelig pakt Meir de bal. Meir probeert naar een medespeler te passen. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Paal! Osial rent richting de bal. Osial draait met de bal, schiet en ... Harkányi bokst de bal weg. Corbu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie passt de bal zonder na te denken. Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:17

74e minuut.
Fish kopt de bal weg. Ledezma is nu in balbezit. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:18

74e minuut.
Purcărea met een sublieme pass. Gruia speelt de bal door. Klungelig pakt Purcărea de bal. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:19

76e minuut.
Daar is Barosanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gorie geeft een hoge lob. Ledezma kopt de bal weg. Osial rent richting de bal. Osial schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Barbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie speelt de bal door. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Osial passt de bal in één keer door. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie passt de bal zonder na te denken. Ledezma is nu in balbezit. Ledezma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Gorie rent richting de bal. Gorie geeft de bal voor. Osial kopt de bal weg. Meir is nu in balbezit. Meir draait met de bal, schiet en ... Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Meir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Osial maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gorie passt de bal zonder na te denken. Ledezma rent richting de bal. Ledezma passt de bal zonder na te denken. Osial bereikt de bal nog maar net als eerste. Osial draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Peralta met een sublieme pass. Meir is nu in balbezit. Meir probeert naar een medespeler te passen. Osial is nu in balbezit. Osial haalt uit met een fantastische trap. Harkányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Harkányi met een sublieme pass. Peralta kopt de bal weg. Daar is Ledezma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ledezma haalt uit met een fantastische trap. Harkányi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Nazdravanii 84%, FC Csobotfalva 16%.
Fc Nazdravanii - FC Csobotfalva 0:20